Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdhh

Dla kogo?

Polecane posty

Gość hdhdhh

Myslałam o kupnie półbiustonosza,jednak zauważyłam,że nie wszystkie kobiety mogą go nosić.Muszą mieć nie za duży i jędrny biust. Jak myślicie.

nie do końca zgodzę się z twoją opinią duży nie konieczny ale jędrny jak najbardziej. poza tym pół biustonosz to raczej erotyczna zabawka(soft) do sypialni niż cokolwiek do noszenia na co dzień. nie mam dużego biustu ale mierzyłam 2 i powiem że bardzo mi się podobało jak wyglądają na mnie.

Gość njbhvgcfdx nawraca
dla przykładu 75D to średni biust na babce o sporej klacie ,nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zapięty zaraz na pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj mierzcie się baby mierzcie albo udajcie się do dobrej brafitterki