Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwany

hej mam pewien problem

Polecane posty

Gość poszukiwany

otóż pewnego dnia po imprezie dyskotekowej " wyrwałem " dziewczyne i uprawialiśmy sex ( zaznaczam iż ani ona ani ja nie byliśmy za bardzo pijani tzn trzeźwo myśleliśmy ) po tymże kontakcie seksualnym z ową dziewczyną minęło jakiś tydzień gdzie ona napisała mi smsa że składa pozew do sądu o to że zmusilem ją współżycia ze mną i albo zapłace jej 5tysięcy złotych albo składa pozew o gwałt. Ja jestem pewien że ona tego chciała tylko jak mogę to udowodnić? wiadomym jest że kto pierwszy zgłosi ten lepszy i wiadomym jest że ona będzie miała w tej rozprawie z górki a ja pod górkę a płacić nie mam zamiaru za nic w świecie.

Gość to chyba niemożliwe
Czy ona ma jakieś dowody? Obdukcję robiła albo coś? Jeśli nie to idź w zaparte -nic nie było i koniec. A jeśli coś ma to koniecznie wysupłaj kasę na adwokata. Sam się nie wybronisz.

Gość buahahahahaha
hahah to teraz się tak zarabia, nie wiedziałeś? oj ty głuptasie ona to zrobiła na pewno specjalnie z premedytacją, i teraz w sądzie przegrasz sprawe.. bo jak udowodnisz ze ona chciała?

Gość adwokat
jak masz teo smsa, to nie potrzebujesz adwokata

Gość elianita
mam nadzieje ze zachowales tego smsa bo wtedy masz dowod na szantazowanie :D

Gość luk000_
Jak napisała ci smsa o treści takiej jak napisałeś: albo 5 tys albo składa pozew o gwałt to już dowód szantażu. A wogóle ona ile ma lat?

Gość szparek
Ale głupia cipa.

No nie udała Ci się ta PROWOKACJA, choć była całkiem pomysłowa i oryginalna. Jeśli ona napisała Ci w SMSie, że chce od Ciebie kasę, to sama się podłożyła i jeśli masz tego SMSa, to może on być dowodem w sądzie. :P P.S. Popracuj nad lepszą wersją i wrzuć tutaj za miesiąc.