Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeby juz nie wyglądało smieszn

do kiedy wozic dziecko w wózku?jaki jest optymalny wiek

Polecane posty

Gość zeby juz nie wyglądało smieszn

Gość moje jeździły do 2 roku życia
potem już nie chciały. Myślę,że do 3 lat to jeszcze normalne, potem lekkie przegięcie.

Gość moja ma 25
i już nie jeżdzimy nie uważam,zeby wyjscie na pobliski plac zabaw dla 3latka musiało odbywac się na wózku.

hmm chyba nie zmusisz dziecka do chodzenia piechota tylko dlatego ze w wozku smiesznie wyglada? ja dopoki nie mialam syna jak widzialam takie wielkie gabarytowo dzieci w wozku to myslalam sobei po cichu ze glupi rodzice takie weilkei dzieci woza wozkiem pzreciez maja dzieci nogi ale.. zmienilam zdanie kiedy moje dziecko majac rok i ledwo stawiajac kroki wygladalo jakby mialo ze 3 lata :/

Gość lenaoolena
sama nie wiem ale jak widze takie wielkie dzici w wózku to smiac mi sie chce , często spotykam taka rodzine na miescie grubasków , dziecko ze 3 lata wielki chlop wózek pod nim siada ledwo go tam wcisneli

Gość moja ma 2 i pol oczywiscie
myzsza-ja czasem wiem,ze dziecko ma 3i pół roku i rodzice robią to z wygody.Ich sprawa-ja wolałam córę nauczyć wcześniej chodzic.Miałam już dość tarabanienia się z wózkiem wszędzie. Oststnio jednak widziałam taką scenkę-dziadek prowadzi wózek (kubuś czy meggi).Na nim okraglutki chłopczyk zajada chrunchipsy.Wg mnie-ok 4lat-wzrost,zasób słów,którymi operował itp.Podjeżdzają na plac zabaw.Dziadek-"Karolek chcesz se zjechać?" Karolek kiwa,że tak.Dziadek podwozi wnuczka pod samą zjeżdzalnię."Tylko dej Karolek te ćipsy bo ci będom przeszkadzać."Karolek podwieziony pod same szczebelki wchodzi,zjeżdza-a na dole już dziadek czeka zeby Karolek od razu usiadł wygodnie.

heheeh dobre :D potem Karolek bedzie mial auto i będzie parkowal dla inwalidow pod marketem :D

a ja sie dolacze z nieco zwiazanym z topikiem problemem. Kiedy przeszlyscie na spacerowke albo na siedzenie kubelkowe z gondoli?

Gość max. 3 lata nie dłużej

Gość 3i por roku i nadal jezdzi
nie mmy auta wiec wozek i heja na zakupy

niektórzy juz rezygnuja z wózka jak dziecko ma 2 latka. Ja mam dwójke dzieci i moja 2,5 letnia cora juz rzadko siada do wozka pomimo ze mamy podwójny i oboje dzieci moge wiezc. Ten podwójny jeszcze sie przydaje bo ona sama woła ze juz nie ma sil isc, ale to na dlugich spacerach. Mysle z ejak skonczy 3 latka to juz zrezygnujemy, moze wczesniej.. sie okaze

Gość saleminka8
moja siostrzenica ma już prawie 3 latka i od hmm 8 miesięcy już nie jeździ w wózku...teraz wózek czeka na kuzyna małej :) czyli naszego okruszka nienarodzonego :)

Gość 7mcy jak na spacerowke

Mój syn ogólnie nie jezdzi w wózku od kiedy skończył 2 latka, bo wiadomo nigdzie daleko się z nim nie zapuszczam. Ale jak jedziemy np do zoo czy gdzieś na długi spacer, to wózek zabieram ze sobą, bo nie mam siły nosić Go na rękach, a i często mały jest zmęczony, więc we wózku może się przespać.