Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania cM

coś na zaparcie

Polecane posty

Gość niania cM

mam z tym problem i nie wiem co kupić ? jestem zdrowa (27 lat) i nigdy nie miałam z tym kłopotow więc nie wiem

Gość niania cM
wodę piję codziennie i to raczej nie działa w tym kierunku byłam w aptece i kupiłam FRUCTOLAX wziełam 2 kosti iczekam na efekty

Gość mocną kawę
mocną kawę sobie zrób (i wypij:)) - najlepiej parzoną, choć rozpuszczalna też działa

Gość LEWATYWA........
100% skuteczność masz niedrożne jelito grube, które ma około 1,5 metra, a więc należy je udrożnić poprzez lewatywę, inne środki rozrugulują ci tylko żołądek i rozleniwią pracę jelit.

Gość LEWATYWA........
A na przyszłość więcej surowych warzyw i owoców. Czy gotowane pożywienie jest dla nas dobre? Autor: T.C. Fry, Tłumaczyła E.Spyra W naturalnym środowisku wszystkie zwierzęta jedzą żywy pokarm, taki jakiego dostarcza im natura. Tylko ludzie gotują pożywienie i tylko ludzie cierpią na szeroko rozpowszechnione choroby i dolegliwości. Te osoby, które odżywiają się głównie żywym pożywieniem, są bardziej czujne, myślą jaśniej i bardziej logicznie i stają się bardziej aktywne. A co najbardziej istotne, osoby odżywiające się żywym pożywieniem stają się rzeczywiście wolne od chorób! Gotowanie jest procesem niszczenia żywności i to już od momentu, gdy zastanie ona poddana obróbce technicznej. Długo zanim żywność obróci się w proch, jej wartość zostanie całkowicie zniszczona. więcej informacji: http://www.surawka.republika.pl/ zobacz film http://www.youtube.com/watch?v=jLN0JI_9jXk&feature=related