Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługo mama

Do mam karmiących sztucznie od początku.

Polecane posty

Gość Niedługo mama

Jakim mlekiem karmiłyście(-cie) wasze pociechy od pierwszych dni ? Czy któraś z Was podaje bebiko 1 i maluch sobie chwali ? Jeśli nie opiszcie swoje doświadczenia z mlekiem -doradzcie mi, Dziekuje

tak ja karmiłam bebiko 1 i daje jej do tej pory. Mleko dośc tanie i dobre.

Gość merki2608
ja karmiłam NAN HA1 na początku i było super i córka super przybierała na wadze ale bebiko 1 jest też super bo teraz ja karmię bebiko 3 i naprawdę cudownie się załatwia, jak wcześniej podawałam Nutramigen 1(do chyba 4 miesiaca zycia)) to było ok ale jak nutramigen 2(po 4 miesiącu) to miała straszne zatwardzenie!

Gość merki 2608
apropo moja córeczka ma już prawie 2 latka ale najlepiej smakuje jej bebiko i słyszałam że duzo osób je podaje i jest naprawdę super

ja podaje obojgu moich maluchów... sobie chwale, jest dla nich smaczne, rozwijaja sie dobrze. Jedynie co to córa na pozcatku miala lekkie wyrzuty skórne skazy bialkowej, ale wystarczylo podawac to mleko bardziej rozcienczone i stopniowo przyzwyczajac, pozniej przechodzilismy na 2jke tez bardzo stopniowo bo znowu cos sie pojawilo, ale do dzisiaj (ma 2,5 roku) pije bebiko i jest dobrze