Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda_16

Ztrucie czy co?

Polecane posty

Gość młoda_16

Biegunka była mała, w większości gazy. Jem biszkopty i suchary. Ale brzuch boli mnie ciągle. Byłam u lekarza w drugim dniu bólu. Dwa dni minęło a ból nie mija. Spać się nie da nic się nie da :( nie wiem co zrobić. nie wymiotuje, leki od lekarza nie pomagają. Moi rodzice wpadli na pomysł zeby napić się wódki wiec pilam dzis troche. Chyba sie polepszylo ale boli nadal. co mam zrobic :( pojde do lekarza znów to pośle mnie do szpitala.

Gość kra kra kra

Gość to moze byc zatrucie
albojakaś niestawność.Lepiej idź do lekarza,wątpię aby Cię posłal do szpitala,może tylko przepisze jakiś inne leki.A nawet jak Cię skieruje do szpitala to idź-ZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE!

Gość może to być też zapalenie
wyrostka robaczkowego.

Gość nowaZuzia
a jakie leki ci dał????????? kup sobie srebro koloidalne, nospe, smecte i moze pomoze:) pamietaj nieraz bol brzucha nie przechodz z dnia na dzien, mnie po zatruciu bolal prawie tydzien!

Gość nowaZuzia
a do szpitala nie pojdziesz na razie, nie martw sie!!!!!!

Gość omnix
Napisz w ktorym miejscu dokladnie cie boli i jaki to rodzaj bolu-tepy, punktowy, rozlewajacy sie na caly brzuch itp. Mozna wtedy dokladniej okreslic na co mozesz byc chora i wykluczyc ewentualnie zapalenie wyrostka. nie bierz lekow rozkurczajacych na razie- jesli to wyrostek mozez zlagodzic objawy, zignorowac je a potem ci wyleje i zakzi otrzewna. masz goraczke?