Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

wlasnie zjadlam obiad i jestem szczesliwa! co macie na obiad?

Polecane posty

Gość sdfedgtfwdtg
Ja będę miała pizze z sosem czosnkowym :classic_cool:

a dzis mialam prosty, ale dawno nie mialam, wiec sie podjaralam :D mialam pieczone ziemniaki z przyprawami i cebulka, a do tego sos z pomidorow i baklazanow z taka super przyprawa bombay potatos :D taka indyjska i do tego naan chleb :) taka dzis indyjska kuchnia

emilcia79 na jutro myslalam o takiej prostej zapiekance z makaronu, bakonu, szynki, pomidorow, cebulki, moze brokulow i serka :) do tego sos smietanowy :)

nie zycz mi ciazy bo raczej to dziecko by swiata nie ujrzalo:-O tak nadal Cie lubie, nie wiem za co ale staraj sie dalej a zmienie zdanie :classic_cool:

Gość mhmmmm
zapiekane brokuły z serem i kluseczki z sosem pieczarkowym :P

>> nie zycz mi ciazy bo raczej to dziecko by swiata nie ujrzalo gadaj gadaj, ja posłucham :classic_cool: >>tak nadal Cie lubie, nie wiem za co ale staraj sie dalej a zmienie zdanie lubie twój charakterek ;)

i już zaczynają grubasy o żarciu prawić :o A która ostatnio jakiś sport uprawiała może się pochwalicie?? Aerobik? Pływanie?? A dupa rośnie....

hehe malo osob go lubi wiec gratuluje uwazasz, ze bym nie zrobila skrobanki?? masz o mnie dobre zdanie:P

bazyli pustak ktora rosnie, ta rosnie :O moja nie rosnie, zgranba i powabna, a ze zjesc dobrze lubie, to nie znaczy, zem gruba lub niecwiczaca :O

>> glowa mnie boli ciagle Ciąża :o PS Ostatnio czytałem,. że podczas porodu kobietom zdarza się zesrać :o Współczuje ci :o

no wez juz skoncz, oblesny jestes mam ostani dzien okresu, w zadnej ciazy nie jestem:-O

Gość
ja jutro robię devolaye :D dorosła kobieta, nie uprawiająca sportu potrzebuje codziennie ok. 1500 kcal :D

bazyli pustak ostatnio czytales :O przeciez to od dawna znany, powszechny fakt :P chyba, ze wczesniej maja lewatywe robiona, to nie sraja podczas porodu :P

Gość mmm ja mialam
babe ziemniaczaną ze skwareczkami i miesem i byla przepyszna bo calo zrobila tesciowa a wiadomo jak ktos zrobi lepiej smakuje heheh :)