Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwne to wszystko

Co mi dolega ??????? !!

Polecane posty

Gość Dziwne to wszystko

O co chodzi? Wczoraj dopadło mnie dziwne uczucie i trzyma do teraz. Nawet cała przespana noc nie pomogła. Czuje, że nic mi się nie chce. Nic mnie nie cieszy, a dziś gdy rozmawiałam ze szwagierka nagle poczułam, że dzieje się ze mną coś nie tak! Poczułam ciepło i taki dziwny lęk i przeszło, ale wystraszyło mnie to......

Gość salllly
nerwica???

Gość Upppppu
Dodam, że ja cały czas o tym myślę. Nie wiem po co. Nie chce o tym myśleć, a od wczoraj myślę non stop, że coś jest nie tak

Gość Dziwne to wszystko
Nerwica raczej nie. Nie jestem w ciąży. Urodziłam 8miesięcy temu. Myślałam że może jakąś depresja. Nie wiem co gorsze to czy nerwica

Gość salllly
chcialam napisac zebys o tym nie myslala, wiem ze to trudne ale myslac bedziesz bardziej sie poglebiala w taki stan. Wiem co mowie sama tez mam nerwice. Sprobuj nie myslec znajdz se jakies zajecie.

Gość salllly
Dla mnie tez wszystko wydaje sie dziwne czasami, boje sie ze cos mi sie stanie, ze zaslabne naprzyklad ale wiem ze to sa tylko moje mysli ze tak naprawde nic mi nie jest. Najlepiej jest jak jestem czyms zajeta to o tym nie mysle :) Wierze ze kiedys bedzie dobrze. Powodzenia

Gość Dziwne to uczucie
Sally to chyba nie to... W ogóle nie boję się że coś mi się stanie. O zdrowie w ogóle. Wiem o czym piszesz bo tak miała moja znajoma. To nie to. Dlatego obstawiałam jakąś depresję. Ten mój lęk to było uczucie takiego stresiku, ale chwilowe . Kiedyś miałam podobnie przez miesiąc! Łykałam magnez i nie myślałam i pomogło. Teraz też tak zrobię. Oleje to skoro to tylko na tle psychicznym. Oby było ok..