Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminellkaaaaa

Czy ufacie talbetka?

Polecane posty

Gość Yasminellkaaaaa

Biore tabletki jasminelle rok,i zawsze jeszcze zabezpieczam sie prezerwatywa.Wiem ze wiele osob mnie skrytykuje,ale naprawde bardzo sie balam.Ostatnio z moim partnerem myslimy aby zrezygnowac z prezerwatyw,i zostac przy samych tabletkach.Ja sie boje bo stalą pore brania mam niby o 21 ale czasem wezme o 20 a innym razem o 22. Ale raczej staram sie regularnie. Powiedzcie mi czy Wy zawsze stale o jednej porze? I czy ktoras z Was zaszla w ciaze? Z gory dziekuje.Pozdrawiam:)

Gość jo jo jo

Gość jo jo jo
tak, stosuję te same i są ok; zdarzają się małe poślizgi, a dodatkowych zabezpieczeń nie stosuję, bo i po co?

Gość ale wy sie nakrecacie
ja czasem biorę o 21 a czasem o 24 jak wracam z imprezy i w ciąży nie jestem a tabletki to nasze jedyne zabezpieczenie.

Gość Taralalabomba
Ja stosuje ciles od ponad roku. juz od kilku tabletek prezerwatywy wyrzucilam. jeszcze nie jestem w ciazy co oznacza ze skutkuja. jesli bedziesz je brala i nie zapominala to nic ci nie bedzie :) nawet jesli zapomnisz i wezmiesz kilka godzin po to tez nie stanowi problemu:D

Gość Abi__gail
ja tez przez chyba pol roku brania tabletek upieralam sie przy prezerwatywach, bo nie moglam jakos zaufac tabletkom. A potem raz guma pekla i wszystko bylo dobrze i w koncu im zaufalam.