Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznasz niepozanasz

Petting

Polecane posty

Gość nieznasz niepozanasz

w czerwcu no i raz w lipcu zabawiałam sie z chłopakiem.. No ale to były ręczne 'zabawy' i raz mi sie spuscil na ręke ale wytarłam w ręcznik a później się nie dotykałam.. ale on mi dotykał ..:/RAZ tylko wsadził palec we mnei... No ale od tego czasu mam już 2 okres [w czerwcu i teraz] tylko że czasem boli mnie brzuch.. i jem dużo.. czy jest jakieś prawdopodobieństwo ciązy :((? ostatni raz w zyciu to robilam :((

Gość tralalabomba
spokojnie, nie jestes w ciazy. z reszta kup test ciazowy teraz juz powinien ci wyjsc czy jestes czy nie w 100% pewny. ale daje sobie reke uciac ze nie jestes :)

Gość MDFLGJD
nie wydaje mi sie zebys byla w ciazy, nie martw sie ;) a najwyzej kup test, kosztuje od 5 do 20 zl. i bedziesz spokojna. ale jak juz mialas okres to ja bym sie nie martwila.

Gość nieznasz niepoznasz
No na ręke bo to było zabawne.. byliśmy ze znajomymi na całą noc w lesie.. i my spaliśmy w samochodzie no i sie zbaawialismy i ja mu akurat robiłam ręką a on dochodził i w tym momencie jego kolega podchodził gdy mu powiedzialam ze dizie nie wiem czy sie wystraszyl powiedzial tylklo zebym nie przestawala i sie spuscil.. a jego kolega wbil do samochodu i musiaalm byc w tej pozycji. tzn nie wyjmowałam reki z pod koca żeby głupio nie było