Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczka a a a

ukojenie dla oczu

Polecane posty

Gość płaczka a a a

ostatnio miałam dużo stresu i dużo płakałam. wyglądam teraz okropnie, mama ciężkie bolące zmęczone oczy, naczynka w oku popękane, czerwone,jak wrócić do normalnego stanu, co mi polecicie?

Gość płaczka a a a
niemogę przestać, jeszcze za dużo kompa, a może jakieś kompresy ? hm ?

Gość płaczka a a a
nie mogę

Gość kup w aptece
ziele świetlika( w torebeczkach) albo zwykła czarna herbata w ekspresówkach zaparzyć, ostudzić ale jeszcze ciepłe położyć na oczy. Nic innego nie jestes w stanie zrobic naczynka muszą same wrócić do normy.

Gość płaczka a a a
ok jutro kupię. :/

Gość gość
Ja kiedyś myślałam, że na oczy rumianek dobrze robi, ale tak mnie uczulił, że już nigdy po niego nie sięgnę. Teraz jak mam zmęczone czy podrażnione oczy, to zakraplam sobie niebieski starazolin, który działa nawilżająco i kojąco. Ulga jest natychmiastowa

Gość gość
Ja jak cokolwiek mi się dzieje z oczami, jak są zmęczone czy suche, to od razu zakraplam sobie niebieskie starazolin, który je cudownie nawilża i przez to koi różne dolegliwości

Gość gość
Spróbuj czerwonego Starazolinu, on jest właśnie na zaczerwienienia po jakiś większych przeciążeniach oczu. I głowa do góry ;)

Gość gość
Oj, mam nadzieję, że nie ma już więcej powodu do płaczu. A na czerwone oczy najlepiej sprawdzi się czerwony Starazolin. W moment będą znów piękne ;)

Gość gracja89
Przede wszystkim głowa do góry, nie ma co płakać za dużo, bo pewnie i tak nie warto ;) Zakropl sobie oczy czymś mega nawilżającym (sama stosuję Starazolin), dużo śpij, daj oczom odpocząć od komputera i wyświetlaczy - będzie dobrze!

Gość gość
Możesz spróbować jeszcze Retinoprotector (biovitalium24.pl) który fajnie wpływa na funkcje narządu wzroku. Mnie zawsze pomaga. Dobrze też wyjść na jakiś spacer, pogoda się robi wiosenna, głowa do góry :)