Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa885

Ile kosztuje aktualnie cesarka?

Polecane posty

Gość karolinaaa885

Witam. Czy któraś z was rodziła cesarkim cięciem ostatnio? Ile zapłaciłyście swojemu lekarzowi? Ja zdecydowałam się na cesarkę bo miałam bardzo nieprzyjemne doświadczenia podczas pierwszego dziecka . Nie chcę straszyć młodych mam bo każda z nas przeżywa poród inaczej.Ale przy pierwszym dziecku to była poprostu rzeźnia na porodówce. Nie wiem możę poprostu natrafiłam na taki personel ale mam uraz

Gość kukielkakukielkakukielka
a co wydarzylo ci sie przy pierwszym porodzie napisz prosze ja jestem w 7 miesiacu i rowniez zdecydowalam sie na cesarke ale nic mnie to nie kosztuje nie rodze w Polsce

Gość karolinaaaaaa8555
Ja poprostu na porodówke trafiłam sama nie miałam pieniedzy przy sobie wiec nie dałam w łape położnej.... Gdy sprawdzały mi rozwarcie miałam poprostu dość normalnie wyłam i powiedziałam ZE MNIE TO DO CHOLERY BOLI a ona " jak cie paluchy bolą to poczekaj aż głowa bedzie szła" i sie zaczeła śmiać i robi swoje. Myślałam że k*** wyjdę. Potem darłam się ze chce znieczulenie przecież każdej z nas się należy. Nie doprosiłam się . W porę przyjechał moj mąż i zapłacił odpowiednią kwotę i gdy sprawdzała rozwarcie nastepnym razem robiła to tak że wogole tego nie czułam... i CO MOŻNA??? można ..Mimo wszystko to było okropne ...

Karolina, ja przy pierwszym porodzie naturalnym tez nie dostalam znieczulenia. 3 lata lemu za cesarke w prywatnej klinice placilam 1400. Nie wiem jak jest teraz.