Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO PAŃ

WAŻNE! Polki rozważające związek z mężczyzną arabskiego pochodzenia.

Polecane posty

Gość DO PAŃ

Wszystkim Polkom rozważającym wspólną przyszłość z mężczyznami będącymi wyznawcami Islamu, dedykuję ten oto krótki, aczkolwiek mocny materiał ku waszej przestrodze. Obejrzyjcie go sobie bardzo uważnie. Film jest w języku angielskim (wierzę jednak, że sobie poradzicie) i został zrealizowany w roku 2004 przez Theo van Gogha (będącego prawnukiem brata malarza Vincenta van Gogha) we współpracy z Ayaan Hirsi Ali, dziś niderlandzką feministką, niegdyś głęboko wierzącą muzułmanką, którą możecie oglądać w roli bohaterki materiału. Film trwa zaledwie 10 minut. http://www.youtube.com/watch?v=8a-BGqkC7CE&feature=related W dwa miesiące po premierze filmu Theo van Gogh został brutalnie zamordowany w drodze do pracy na oczach przechodniów na jednej z ulic Amsterdamu. Oprawca marokańskiego pochodzenia postrzelił go 8 razy, podciął mu gardło niemal odcinając głowę, po czym wbił mu w tors dwa noże, przytwierdziwszy do jednego z nich 5-stronicowy tekst grożący zachodniemu rządowi i ogłaszający wyrok śmierci na m.in. Ayaan Hirsi Ali. Theo zginął na miejscu już w momencie postrzału. Od chwili wydarzeń mających wówczas miejsce Hirsi Ali pozostaje w ukryciu z obawy o swoje życie. Zatrzymany Marokańczyk w czasie rozprawy nie okazał żadnej skruchy i zapowiedział, że zrobiłby to po raz kolejny, zasłaniając się argumentem, że „w walce wierzących z niewiernymi przemoc jest dozwolona przez proroka Mahometa” i samemu podając się za męczennika. Tacy oni są drogie panie, ci wasi egzotyczni mężczyźni. To są dzicy, nieokrzesani ludzie, załatwiający sprawy i rozwiązujący problemy siłą. Także prośba do was, poświęćcie chwilę i przeanalizujcie sobie dokładnie ten krótki film i załączony do niego komentarz, zanim zdecydujecie się powiedzieć sobie sakramentalne „Tak” i wydać na świat potomstwo.

Gość podnoszę_______________

Gość -----------------
Film jest w wersji holenderskiej!!!!:O

Gość Nicolka.....
Radzila bym rowniez tym kobieta przeczytac "Koran" i "Spalona zywcem" !!! I jeszcze jedno nie wazne ze wasi mezczyzni zyja od lat w europie czy ze sa tu urodzeni!!! Jezeli mezczyzna jest muzlumaninem i wychowuje sie w tej wierze to ma wpajane nauki Koranu. To co ze na poczatku jest mily i uroczy wszystko jest kwestja czasu. Pamietajmy ze on jest w tym wychowany i nie zmieni sie... Tak samo jak zadna z was (wychowanych w wierze katolickiej) nie pojmie do konca Koranu i nigdy nie bedzie przykladna muzlumanka ktora rozumie ta religje i zasady przez nia narzucone...

Gość film jest po angielsku
to przypisy są holenderskie

Gość lkskdnknf
Moja siostra jest mezatka od 25 lat, maz Arab.Jest bardzo szczesliwa, maz ja szanuje, maja 20 letnia corke i 23 letniego syna. Kilkanascie razy juz byli w jego rodzinnym kraju i zawsze moja siostra wspominala z usmiechem na ustach o jego rodzinie. Kochaja sie bardzo.

Gość moja wypowiedz w temacie
mam 53 lata, jestem mezatka od 23 lat, mojego meza poznalam w Iranie, przyjechal ze man do polski, potem przez 5 lat mieszkalismy tam, i jest najwspanialszym mezem jakiego moge sobie wyobrazic. nigdy nie stalo mi sie nic zlego. uogolnianie na kilkadzisiat milionow mezczyzn, ze wszyscy zachowuja sie jak zwierzeta swiadczy o niskim poziomie inteligencji. rozwnie dobrze mozna powiedziec ze wszyscy europejczycy sa tacy jak josef fritzl, i trzymaja dzici po piwnicach, a w polsce kazde malzenstwo dzieci w beczkach poza tym nie trzeba szukac meza araba, zeby trafic na polaka ktore bedzie pil i bil ahoj

ale dzikusy! chałwy daj mi chałwy Turku... swoją drogą chodziłem do klasy z córką Araba - ona zwyczajna dziewczyna nie w żadnych turbanach, jej ojciec normalny człowiek , rodzina ?normalna, bez żadnych ortodoksyjnych przypływów religijnych już czasem Katolicy są bardziej fanatykami niż ten przykład który znałem