Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osa1000

DROGIE PANIE POMOCY !

Polecane posty

Witam! Wiem że tematów o prostownicach do włosów jest pełno, ale ja potrzebuje szybkiej pomocy,gdyż wyjezdzam i chce kupic prostownice przed owym wyjazdem. Przeszukalam allegro juz 3 razy i w koncu nie moge zdecydowac sie ktora z dwoch prostownic wybrac. GA.MA Ceramic ION 25mm GAMA z reg temp Remington PROSTOWNICA S8102 Wet2Straight Nie wiem czy dokonalam slusznego wyboru ze zostawailam sobie tylko te dwie do koncowej rozwagi, ale prosze pomozcie mi. Wiem ze kazda prostownica znieszczy mi wlosy jednak poszukuje tej ktora zrobi to w najmniejszym stopniu. Nie wiem tez ktore z tych plytek beda lepsze. No chyba ze macie cos sprawdzonego i naprawdę dobrego do polecenia, ale chodzi mi o konkretny model nie tylko marke. Z gory dziekuje! i naprawde prosze o szybka pomoc ! Zapomnialam dodac! bylam juz dwa dni temu gotowa zamowic sobie prostownice Babyliss ST88E ale gdzies, chyba na ceneo przeczytalam niepochlebiajaca opinie na jej temat i to mnie troche rozczarowalo, bo nie nalezy ona do najtanszych, a chcialam kupic juz cos naprawde dobrego.

Mi prosownica wysuszyla baaardzoi wlosy. Ide za tydzien je obciac :o Uzywalam jej 4 miesiace. I nie byla jakas gowniana, Phillipsa. Odradzam wogole prostownice.

Ja musze prostowac chocby grzywke, cale wlosy to tylko czasami, ale tez chcialo by sie miec od czasu do czasu ladne a nie takie fale i skrety, kazdy wlos w inna strone :/