Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgia_jagger

Fryzjer Tomek we Wroclawiu- Carlo Biani/Vita Casa-opinie

Polecane posty

Gość georgia_jagger

Korzystałyscie z jego usług? Jakie opinie? Obecnie pracuje w Vita Casa na Gwareckiej i zastanawiam się czy warto do niego pojsc

Gość kuleczka aneczka
wedlug mnie nie warto. uwaza sie za bog wie kogo=/ i nie wypuszcza nikogo z salonu jak nie bedzie na jego.. co z tego ze nie podoba ci sie jego pomysl ale i tak musisz miec go na glowie.. tragedia.. do tej pory zaluje ze poszlam tam... teraz wlosy to beda mi odrastac chyba 5 lat..do tego kolor ktory mi zaproponowal mial byc mega fajny i dlugo sie trzymac. a tu 5 myc i po kolorze a 140 zl w bloto.. takze wasza juz decyzja czy tam pojdziecie ja uwazam ze nie warto...!!!!!

nie zgadzam sie z opinia kuleczki aneczki Pan Tomek jako chyba jedyny fryzjer we Wrocławiu zaproponował mi odpowiednią dla mnie fryzure nie narzucał mi swojego zdania a kolor trzyma mi sie swietnie oczywiscie trzeba sie troche znac na fryzjerstwie zeby wiedziec ze farby schwarzkopf, loreal oraz wella oczywiscie profesonajlen sa farbami biologicznymi nie niszczacymi włosów. Poza tym jezeli chodzi o kozanow to jedyny fryzjer ktory pracuje na dobrych kosmetykach wiec chyba nie w tym salonie bylas kuleczko_aneczko. Najlepiej samemu sprawdzic pozdrawiam

Gość ---wrocławianka---
jak dla mnie to tez super, chodziłam do niego do Redoxu chodze do Vita Casa i wciaż jest super....zawsze moge liczyc na Tomka i jego ciekawe pomysły

Gość renat
nie byłam u Tomka w redoxie, ale chodzę do vita casa i serdecznie polecam!! nie zgadzam się z opinią, iż narzuca klientce swoje zdanie - wręcz przeciwnie. Profesjonalizm i świetne pomysły na piękne fryzurki :) Polecam salon Vita Casa :)

Gość Andek
Tomek jest jedynym fryzjerem, od którego wyszłam z uśmiechem na twarzy. A na prawde odwiedziłam już wielu fryzjerów i za każdym razem musieli coś "spie.....". Tomek jest poprostu idealny! Chodzę do niego od ponad dwóch lat i zawsze z idealnym efektem..... Zawsze wie jak doradzić, co zrobić a atmosfera panująca w salonie jest cudowna. Czujesz się jak wśród najlepszych przyjaciół. Dodatkowo szeroki wachlarz usług również w kosmetyce jest idealnym rozwiązaniem na polepszenie humoru:) Nigdzie nie uzyskacie tak profesjopnalnego podejścia do klienta i konkurencyjnych cen... Polecam Tomka wszystkim swoim znajomym i zawsze są zadowoleni!!! Więc jeśli marzysz o nowej fryzurze, lepszym samopoczuciu i powalającym efekcie idź do TOMKA!!!:)

Gość kari1981
Polecam!!! chodze do Tomka już od dawna. Pierwszy epizod jeszcze jak pracował w innym mieście (naszym rodzinnym). Teraz od roku jestem stała klientką i zawsze wychodzę zadowolona (a bywało różnie jesli skorzystałam z usług innego fryzjera). Bedziesz na pewno zadowolona i ceny przyzwoite...

Gość Agnieszka999
Witam, byłam ostatnio u Tomka, przeniósł salon do nowego miejsca w centrum na Kotlarskiej, salon z tego co pamiętam nazywa się Backstage, jak dla mnie super, nie dość że mam bliżej to jeszcze wystrój i atmosfera w salonie - REWELACYJNA. O umięjętnościach szkoda pisać bo wiadomo że nie ma lepszych od Tomka :)

Gość 999aniusia1
Tomek to partacz i tyle! bazuje na renomie salonów w których pracował, ale sam niewiele umie! Zepsuł mi kolor i cięcie krzywe! I za jaką cenę! Polecam innych fryzjerów, z salonów renomowanych! magda