Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sympatyczna00

nadmierne owłosienie-pytanie

Polecane posty

witam. mam pytanie borykam sie z nadmiernym owłosieniem, dostałam skierowanie na badania hormonalne. chciałam sie zapytac czy jesli badania hormonalne wyjda mi dobrze to znaczy ze nic ie moge juz zrobić? np oprócz laseru? czy endokrynolog nie może mi czegos przepisać co mogło by nie wiem zlikwidowac włosy czy coś takiego lub zatrzymać ich porost? bo zastanawiam sie co lekarze robia jesli bdania wyjda źle?

jak badania wyjdą źle podejmuje się kurację. jak wyjdą dobrze - taka Twoje uroda heh ;) u mnie były lekkie wahania horm ale nie na tyle, by trzeba było leczyć i zmuszona byłam zrobić laser (który zresztą bardzo polecam)

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

ja miałam zabiegi laserem diodowym Light Sheer i ten moge polecić. depilacja momentami dośc bolesna, ale da się wytrzymać, bikini znieczula się maścią Emla. na wątku o depilacji laserowej sporo o tym pisałam - i inne dziewczyny też, warto zajrzeć :) (miałam depilowane bikini, pośladki, całe nogi, pachy i biała linie na brzuchu)

a powiedz mi skąd jestes ja z Warszawy? i nie weim gdzie sie wybrać? ile zapłaciłas i i le zabiegów było Ci potrzebne?

jestem z warszawy, na zabiegi jeździłam do łodzi (gabinet Estetico), ze względu na ceny - zobacz na ich stronie jak wygląda cennik na dzień dzisiejszy jeśli Cię to interesuje :) miałam 4 zabiegi na bikini i brzuch, 3 na nogi i pośladki, 5 na pachy

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedze każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum