Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość New Dividie

PIMAFUCORT

Polecane posty

Gość New Dividie

co jest rowniez dobre jak Pimafucort? bo niestety on jest na recepte...chodzi mi o Atopowe Zapalenia Skóry.....

Gość upupupupu
up

Gość pupupupuuuu
up

Gość protopic
ale to tez na recepte

Gość New Dividie
ale ladnie stoi...a cos innego alternatywnego do Pimafucortu? mosi cos byc?

Gość tabletomanka2009
ja kiedys mialam super masc chlorchinaldin ale nie wiem czy to tez nie na recepte... a na atopowe zapalenia skory polecam wszytsko z serii Emolium, zapytaj o to w aptece!!:)

Gość martaikuba
Mój synek i ja mamy azs i od jakiegoś czasu, po zalecniu przez dermatologa zaczęłam używać emolium do kompleksowej pielęgnacji. Krem specjalny jest naprawdę znakomity - polecam. Oprócz kremu używam olejku do kąpieli i żelu do mycia. W naszym przypadku kosmetyki okazały się bardzo skuteczne.

Gość Agatawawa
u mojego synka także stosuję emolium. Bardzo dobrze jego skóra zareagowała na te kosmetyki. Używam jednocześnie olejku do mycia i kremu specjalnego. Zaczęła się promocja emolium w wybranych aptekach. Jak stosujecie emolium to sprawdźcie na www.emolium.pl - jest nowa promocja. Można skorzystać z darmowych porad dermatologów. Czas jesienno-zimowy to niestety okres nasileń azs - niestety wiem coś o tym - wiec warto skonsultowć się z fachowcami.