Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja tylko tak pytam

Przeźroczysty śluz , coś się nie zgadza...Ktoś może się orientuje ?

Polecane posty

Witam ! Do okresu zostało mi jeszcze 6-7 dni a dzisiaj pojawił się u mnie przeźroczysty śluz. Gdzieś czytałam że to normalne ale max 2 dni przed okresem (i tu się mogę zgodzić bo zazwyczaj tak miałam) więc w takim razie co jest nie tak ??

Gość dostaniesz wczesniej okres

mam się niczym nie martwić i spokojnie czekać ?? jeśli faktycznie dostałabym szybciej to nie zgadza się mi to z tym kiedy była owulacja bo od niej minęło dopiero 7 dni a okres zawsze jest po 14 :o Myślę nad jakimś zakażeniem lub ciążą .

Gość okoani
spokojnie - nie wpadaj w panikę. śluz może się pojawić przed okresem i nie oznacza to, że coś jest nie tak. A okres możesz mieć wcześniej - faza lutealna może trwać 10 - 16 dni (a skrajności mają nawet większe "widełki"). Po prostu musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać na okres. Nie schizuj się :]

Gość okoani
Cóż- na ciążę przede wszystkim wskazywałby wzrost temperatury. A co do samego śluzu - właściwie to występowanie jego płodnego typu nie zawsze musi się pokrywać z fazą okołoowolucyjną cyklu. Ale jeśli wystąpienia owulacji jesteś pewna, a do tego to 1szy dzień wystąpienia tego śluzu, to nie sądzę by to COŚ oznaczało. Może wpłynęło na to jakieś zakłócenie- choroba, zmęczenie, bezsenność itp.?

choroba,bezsennośc itd. u mnie nei występowały , jedyne co to od tygodnia kłucie jajnika i jednego dnia zaraz po przebudzeniu dziwne "mrowienie" . No i teraz ten sluz, wic zapytałam z ciekawości :) Może faktycznie to jakies zakłócenia :)

Gość okoani
no tak :) nie przejmuj się - na początku jak zaczęłam się uważniej obserwować, też wszystkie "odchylenie od normy" dokładnie sprawdzałam w internecie :] za kilka dni wszystko się wyjaśni :)