Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagagagaa22222

PIERWSZY OKRES PO PORODZIE

Polecane posty

Gość hagagagaa22222

5 TYGODNI TEMU URODZILAM DZIECKO 3 DNI TEMU DOSTALAM OKRES KTORY JEST BARDZO OBFITY (ZUZYLAM JUZ 2.5 OPAKOWANIA PODPASEK TYCH DUZYCH NA NOC! ) Nigdy nie mialam takick obfitych krwawien , nie wiem co robic . Jak to bylo u Was po urodzeniu dziecka. ❤️ ❤️

Gość campari34
TO DOBRZE POŁÓG TRWA DO 6 TYG A LECI POTEM JAK Z KRANU MUSZA TE WSZYSTKIE ZŁOGI WYJŚĆ Z CIEBIE

Gość hagagaga22222
Do 3 tyg po porodzie odchodzily mi odchody poporodowe i od tego czasu nie musialam nosic podpaski ale ten okres ktory teraz mam to jakas masakra jest, krew sie leje prawie ciurkiem (kiedy bralam dzis rano prysznic). wIEC MYSLE ZE TO NIE SA ODCHODY POPORODOWE A nastepne miesiaczki tez beda takie obfite ??? zAZNACZAM ZE nigdy nie mialam obfitych

A u mnie było tak . Krwawienie po porodzie minęło po 4 tyg , a po tyg znów . Byłam przekonana , że to miesiączka , jednak po dwoch dniach minęło . Lekarz powiedział , że to jeszcze resztki po porodzie . Może u ciebie też taj jest

ja raczej nie zauwazyłam zebym miała bardziej obfitsze . Ale pierwsza chyba faktycznie była bardzo obfita

Gość mrukowa123
a miałyście regularne bo ja okres dostałam po 3 miesiącach a teraz spóźna mi się przeszło miesiąć a autorce radze iśc do lekarza bo według mnie to kkrwawienie