Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka18

PYTANkO

Polecane posty

Gość smerfetka18

hej.. mam pytanie jezeli moj chlopak skonczyl mi w pupie(bez prezerwatywy) czy to jest bezpieczne?

Gość ydwdwuduwudwyuwq
w ciąży nie będziesz

Gość smerfetka18
przez odbyt a pochwe prowadzi maly otworek ktory ma sluzyc nawilzaniu pochwy i dosc czesto sperma sie przedostaje po stosunkach analnych Czy to prawda?

Gość hphophohphphphohph
w całym ciele masz "otworki" ze sobą połączone. czy jak połkniesz spermę to będziesz w ciązy?

Gość smerfetka18
to akurat wiem .... ale niektórzy pisza ze moge byc w ciazy a inni ze nie to juz nic nie rozumiem ...;/ :( :(

Gość hihiihihoihklhlknl
Nie będziesz w ciąży! sdela pewnosci zrób test za jakieś 14 dni i nie nakręcej się!!!

Gość smerfetka18
Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze?????

Gość hioihohoihihoihnjnnnk
Nie bedziesz!

Gość ksiezniczka_81
Ja też mam schizy :( już 3 tydzień spać nie mogę ze strachu :(

Gość smerfetka18
franczesko123 Ile masz lat ja ogromnie sie boje

19... a skoro juz o schizach... opowiem Wam mój... Kochałam się z moim ówczesnym chłopakiem 8 kwietnia( już niestety nie jesteśmy razem), 13 kwietnia dostałam okresu, miesiąc później także, w czerwcu dostałam 5 i 30 ten przeciągnął się na lipiec... Teraz już mija 32 dzien cyklu a ja nie mam okresu i to mnie martwi, przedprzedwczoraj robilam test ciążowy i wyszedl negatywny, w szóstym tygodniu domniemanej ciazy zrobilam dwa testy i także negatywne. Pod koniec czerwca byłam u ginekologa i mialam badanie, to wykryl on nadżerke. I teraz mnie skręca...

Gość smerfetka18
Ech ja mam gorzej czego bym nie robila czy z zabezpieczeniem czy bez caly czas sie boje ze bede w ciazy (napisalam powyżej ) :(

Gość ksiezniczka_81
Ja mam 28 lat a jestem głupia jak nastolatka :( poszłam z facetem do łóżka dzień po miesiączce i oczywiście się nie zabezpieczyłam :( i teraz schizy, schizy i schizy. Dziś 18 dzień po... test negatywny, ale schizy są :/

Gość smerfetka18
A jak myslicie ja moge byc w ciaży / Niech mi ktos pomoże :( ;/

Ja sie zabezpieczalam wowczas prezerwatywą i niby wszystko bylo ok, ale nadal sie boje, to jest okropne, bo juz od tego momentu minelo z cztery miesiace, a ja sobie cos wmawiam i wierzę, ze jestem w ciązy;(

Gość smerfetka18
Ja tez sobie wmawiam i sama juz nie wiem co mam robicz czy bede w ciazy czy nie ...kto pomoże...? :(

Gość smerfetka18
Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze?????

Gość smerfetka18
Chodzi mi o tą sytuacje ktora opisalam wyżej :( :(

Gość smerfetka daj sobie siana
skoro był w prezerwatywie to ciąży nie będzie. Rozumiem, że jak zmieniał ją na drugą stronę, to było tuz po założeniu na złą stronę?

Gość smerfetka18
Jak ja założył za pierwszym razem zauważyłam ze bylo w niej troche powietrza i kazalam mu założyć jeszcze ra bo balam sie ze peknie i pozniej zdjął ja i zalozył jeszcze raz czy ona vyla wtedy dobra?

była skoro nie pękła później, to nie musisz sie martwić ;) ale wiem jak to jest, te schizy są okropne rozsądek tak, a Ty i tak swoje, moje kolezanki kochają sie ze swoimi chlopakami w prezerwatywach ok kilku lat - dwoch i trzech i bez wpadki;)

Gość smerfetka18
Przed wytryskiem wydziela sie taki płyn jekbym miala z nim kontakt to jest jakies ryzyko zajscia? Czy ten płyn mógł sie znajdowac na prezerwatywie jak ja zdejmował i zakładal jeszcze raz? :(

Gość a on był na tyle podniecony
że ten płyn się wydzielił? Nie wszyscy faceci tak mają. Około 20% facetów nic wczesniej nie wydziela :)

mógł być, ale po pierwsze on wytwarza sie podczas podniecenia, a skoro szybko zareagowalas, to być moze jeszcze nie doszlo do niego, a poza tym plemniki w nim są znikome i mniej ruchliwe

Gość smerfetka18
mysle ze tego plynu jeszcze wtedy nie był, ale jezeli by byl to jest jakies ryzyko zajscia w ciaze? :( :(

Gość tak na 100 to nikt ci nie
powie, bo nie wiadomo kiedy miałaś dni płodne. Ale i tak ryzyko bardzo niewielkie

Pomyslcie tylko czy jest na swiecie czlowiek ktory powstal " z pupy" hehehhe :D ale sie usmialam :D