Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatokiwaczka

Czy jestem w stanie sama wyleczyc?

Polecane posty

Gość zatokiwaczka

nigdy nie miałam jakiegoś problemu , bym musiała ze względu na zatoki brać antybiotyk i tu od razu stan przewlekły. Jak psikam bioparoksem, płuczę kwasem bornym jest całkiem ok, ale ciagle czuje dziwny zapach z nosa. Czy w ten sposób wyleczę zatoki, jak długo to stosować?

Gość ja choruję
Jestem pod opieką laryngologa, ale leczy mnie jakoś nieskutecznie, ciagłe nawrty kataru, bóle głowy. Nie wiem czy twoj sposób na zatoki jest dobry, nie stosowałam bioparoksu i kwasu bornego.

Gość skoro można
wyleczyć raka terapią Gersona, to głupie zatoki pewnie też. Oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 Po wyleczeniu prowadzić zdrowy tryb życia wg wskazówek na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość układ immunologiczny
Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej. LR