Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franczesko123

Schizy ciążowe- piszcie, by sobie ulżyć

Polecane posty

Gość ksiezniczksa_81
Ja mam 28 lat a jestem głupia jak nastolatka poszłam z facetem do łóżka dzień po miesiączce i oczywiście się nie zabezpieczyłam i teraz schizy, schizy i schizy. Dziś 18 dzień po... test negatywny, ale schizy są :/

Gość zakochana 5555
Hej ja poszlam z faetem do lozka dwa tygodnie temu -to byl 12 dzien cyklu i co gorsza nie wiem co robic bo chyba na test jeszcze za wczesnie ? Co myslisz ? Ps nie skonczyl we mnie

Gość zlotowłossaaa
ja tez sie boje... dzień po okresie stosunek przerywany+guma, tylko że pękła... potem jeszcze krew ze mnie leciała ale strach jest:-/

Gość zakochana 5555
Dziewczyny ja po tym incydencie w 12 dniu cyklu _ facet we mnie nie skonczyl , boje sie jedynie , ze mogl jakis preejakulat sie ewentualnie dostac (ale czlonek nie byl na pewno gleboko w pochwie ) wzielam escapelle . CZy myslicie , ze jest rzyko ?

Zakochana jeśli wzięłaś escapelle w odpowiednim czasie, to nie ma stresu ;) Złotowłosaa, może jeszcze Ci się okres nie skończył podczas stosunku był nadal to zawsze zmniejsza ryzyko ciąży, chyba, że masz bardzo krotkie cykle, to wtedy faktycznie mogly być Twoje płodne dni

Gość zakochana 5555
franczesko - wzielam escapelle po 12 godzinach . Myslisz , ze w ogole byla potrzeba go brac ? Bo tak naprawde nie bylo wytrysku we mnie . Kiedy powinnam zrobic ewentualnie test

Najlepiej zrób test w dniu spodziewanego okresu, ale niektore testy wykrywają ciaze juz w siodmym dniu, polecam pre test, jst łatwy w użyciu, jeśli zrobisz go z porannego moczu to wynik bedzie autentyczny :) nawet po tygodniu;) Jeśli po 12 godzinach, to mysle, ze jakby co zadzialala:)!Być może 12 dzien był u Ciebie płodny, bo to raczej bliżej środka cyklu, także bardzo dobrze, że ją zażylas

Gość zakochana 5555
franczesko , ale myslisz ze ewentualnie preejakulat mogl zapłodnic ?

W tym płynie jest niewiele plemnikow i są mniej ruchliwe, wiekszosc z nich nie nadaje sie do niczego, escapelle nie dopuscila do tego, nawet jeśli:)

Gość zakochana 5555
mam schize, jutro bedzie 14 dni po stosunku , poniewaz mam dlugie cykle do okresu jeszcze ok 6-7 dni, czy jest sens robic test jutro , kupilam taki o czulosci 10 U/L ?

Możesz zrobić z rana, ale jak wytrzymasz jeszcze kilka dni to zrob go za kilka dni, wtedy do wyniku nie bedzie wątpliwości :) Rozumiem Twoją schizę...

Gość zakochana 5555
franczesko , ale czy ta schiza jest w ogole potrzebna, czlonek chyba nie byl nawet wprowadzony za gleboko do pochwy , serio. Poniewaz to byl 12 dzien cyklu to troche sie spielam i za bardzo nam to nie wyszlo , mozna powiedziec ze to byla proba jego wprowadznia. Myslisz , ze mam schizowac dalej ?

Gość zakochana 5555
franczesko - ja schizuje ; Kiedy zrobic ewentualny test - taki jak jak najwczesniej

Gość zakochana 5555
Franczesko - wiesz co ja mysle ,ze mam schize i tyle . Musze sobie odpuscic. Do ciazy to trzeba chyba prawdziwego seksu , a takiego nie bylo. Mysle ze sie nie myle