Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Być Mamą

Sierpień 2009 - zaczynamy starania

Polecane posty

Gość Być Mamą

Założyłam temat, ale zniknął :( Mój M w końcu zgodził sę na dziecko, nie był jeszcze gotowy, ale mile mnie zaskoczył :) Jak tylko doprowadzę swój cykl do porządku, zaczynamy się starać :) Mam nadzieję, żę już w sierpniu Nam się uda :) Marzę o tym by zostać Mamą :) Zapraszam :)

zaklada topici i wysmiewa sie z tych co chca miec dzieci.Zastanow sie co robisz nie wystarczylo ci to co zalozylas dzisiaj rano???????czytalam jak oszukalas dziewczyny zakladajoc topic a potem je wyzywalas idz sie lecz juz nie wytrzymalam musialam Ci to napisac

Gość czekająca....
ja równiez zaczynam.brałam tabsy 3 miesiace bo miałam torbiel teraz jest juz wszystko ok wiec zaczynam staranka

czekajaca...wybierz inny topic po zalozyciel tego topicu nabioja sie z tych co chco miec dzieci i wcale jej sie nie dziwie ze zniknol jej topic zniknie takze ten bo nikt nie lubi byc wyzywanym a ten kto zalozyl topic sierpien wlasnie tak robi..........

Gość czekająca....
dzieki

Gość Być Mamą
Do "To oszustka" załozyłam taki sam temat dziś rano, ale potem gdy tu zajrzałam go nie było, nie wiem, być może ktoś tam się pode mnie podszywał. Nigdy w życiu nie śmiałam i nie będę się śmiać z tych, którzy się starają, bo sama się staram i pragnę dziecka jak niczego na świecie. Nie znasz mnie, nie pisz i nie oceniaj. To będzie mój pierwszy taki prawdziwy cykl starań. Bardzo bym chciała żeby udało się Nam jak najszybciej. I za Inne staraczki też trzymam kciuki :)

no to wlasnie rozkrecila sie rozmowa na tym forum ale potem zostalysmy powyzywane i zostalo napisane na tym forum ze to podpucha ze osoba ktora zalozyla to forum jest oszustko.....jezeli chcesz dolocz sie do nas

Gość Byc mama
To na pewno nie była ja :) Zmykam :) Pozdrawiam

Gość Być Mamą
Hmmm... Czyżbym tylko ja zaczynała starania w tym miesiącu?

Gość Być Mamą
No dobra, to będę się starać sama :) Tylko narazie muszę poczekać aż odstawię luteinę ;)

Gość Być Mamą
I mam nadzieję, że to nie przez to sama się staram, bo jakaś Małpa się pode mnie podszyła i nie była miła... Nie wiem co daje ludziom takie podszywanie... Hmmm...