Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka0010

pomozcie!! nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość Anka0010

czesc wszystkim wczoraj kochalam sie z chlopakiem. stosunek pprzerywany, ptem on sie sposcil a ja chcialam jeszcze wiec umyl go i wszedl jeszcze raz. Dzisiaj sikam doslownie co 10 min i nie mam apetytu, prawie nic nie jadlam ;/ czy to moga byc objawy ciazy?? dodam ze wczoraj mialam 16 dzien cyklu a miesiaczkuje nieregularnie co 32-35 dni. Jakie moze byc prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze? i czy objawy ciazy moga nastapic juz na naspepny dzien od zaplodnienia??

Gość Masakryczna masakra
Co najwyżej masz infekcję. A w ciąży to też możesz być bo akurat w środeczku cyklu! stosunek przerywany to nie antykoncepcja- najgorsze co może być- nerwica dla partnera dla ciebie brzuszek! masakra

Gość Tragediaa
jejku, dziewczyny podstawowej wiedzy na temat seksu nie maju ale sie za to zabieraja - wstyd!

przecieżci jużmówiłam, daj sobie spokój z myśleniem, to nie jest Twoja mocna strona

sosunek w srodku cyklu hmm jak dla mnie duze prawdopodobienstwo, zwłaszcza ze po wytrysku wszedł jeszcze raz a w cewce moczowej pozostaja plemniki po poprzednim wytrysku hehe absolutny brak wiedzi i ciaza gotowa...

hahaha ze zmeczenia nie doczytałam ze to bylo wczoraj hahahahahahahaha na bank ciaza a dzis masz objawy, wiesz jutro beda wymioty :|

Gość nie panikuj 1234
czy doszlo do glebokiej penetracji po raz drugi ? Oczywiscie kazdy niezabezpieczony stosunkek niesie za soba ryzyko ciazy. Musisz oszacowac, czy z tego drugiego wejscia cos moglo sie wydarzyc, mial resztki spermy , podniecenie do tego stopnia , ze resztki spermy z poprzedniego stosunku wyplynely ? NIe przejmuj sie tak bardzo . MAsz dosc dlugie cykle wiec owulacja moglo byc roznie JEsli sie obawiasz mozesz zazc tabletke po - masz czas do 72 godzin. Im szybciej tym wieksze prawdopodobienstwo jej zadzialania. Ps . Najwazniejsze nie panikuj

Gość gruszkakula
W ciąże mogłaś zajść, ale nie ma absolutnie żadnej szansy, żebyś miała objawy dzień po stosunku! Do zapłodnienia dochodzi do kilku dni od stosunku! Pierwsze objawy mogą się pojawić najwcześniej w okolicach 3-4 tygodnia. Poczekaj do terminu spodziewanej miesiączki i zrób test:-p