Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa

co zabrac nad morze??

Polecane posty

Gość kafetriaaaaaaaaaaaaa

A wiec jade pod namioty nad morze:) Nie wiem co kupic sobie do jedzenia,takie wiadomo zupki chinskie ale co jeszcze??Jakie przydatne rzeczy zabieracie??Wiadomo ciuchy kosmetyki ale co dokladnie??To jest moj taki pierwszy wyazd wiec nie wiem....

najlepiej zabierz ze sobą jeszcze jedzenie w słoikach, suche ciastka, itp., ciepłe koce, karty do gry czy coś, ubrania, kosmetyki (tylko po co ci tam kosmetyki?) i gotowe. oczywiście nie zapomnij o namiocie.

Gość facet co lubi ...
Chłopaka / dziewczynę do Towarzystwa :)

Gość Lipssssss
no ubrania na zmiane, strój do pływania, bielizne jakies chusteczki nawilzane do przemycia twarzy, antyperspirant, szczoteczke do zebów, cos od komarów i kleszczy nie wiem co jeszcze

Gość prezerwatywy ss

Gość t333
pytanie : ile planujesz zwerbowac tragarzy do dzwigania , czy jedziesz własnym samochodem .... ? Tyle ile dasz rade ....

cieple i letnie rzeczy (nad polskim morzem pada, wiec kurtke przeciwdeszczowa tez) kremy na slonce i po opalaniu, reczniki, kostiumy kapielowe ze dwa klapki, buty kosmetyki codziennego uzytku, jezeli nie masz zamiaru jadac w restauracjach itp. to gorace kubki, zupki, jakies konserwy, kubek, lyzke, widelec, noz spiwor, namiot i tyle

Gość gość
I0FIL593fyQjVIMMVUy2QzBo