Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bramka200

Luteina50 - boli jak cholera

Polecane posty

Gość bramka200

3 dzień zażywam Luteinę50 na wywołanie okresu. Dostałam strasznych bóli - takich jak przy okresie tylko 3 x gorszych - czuję że za chwilę dostane okres - czy wówczas mam przestać je zażywać??Lekarz zalecił 5 dni - ale ja czuję że zaraz dostane bo boli jak cholera aż mi słabo. Podobno one hamują okres w czasie ich zażywanie - a ja nie wytrzymam jeszcze 2 dni skoro ma tak boleć. Więc może odstawić i przyjdzie okres?co robić?:(

Gość nie wolno odatwaic
bierz dlaje.

Gość bramka200
no i dostałam okres...więc co teraz??dalej mam zażywać Luteinę50 czy odstawić?błagam niech ktoś odpowie

Nie możesz zadzwonić do lekarza i zapytać? Z tego, co pamiętam to ja przyjmowałam luteinę cały czas, kilkanaście dni, póki nie dostałam okresu. Jak pojawiło się krwawienie, miałam odstawić luteinęi zacząć brać tabletki anty. Nie wiem, co zalecił Ci Twój lekarz, to on powinien Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie a nie my :)

Gość bramka200
nie mam do niego numeru telefonu:) zalecił jeść 5 dni!!pytałam go co zrobić wtedy gdy okres pojawi się wcześniej - on nie brała tego pod uwagę powiedział że okres wystąpi po odstawieniu - no i bądż tu mądry:/

Hej mi również ginekolog przepisal luteine ale jak po braniu luteiny wystapil u Ciebie okres to muszisz dopiero po skonczeniu okresu zaczac dalej brac luteine mi tak lekarka wytlumaczyla.Luteine ja dostalam aby wywolala okres i w celu wyregulowania cykli.

Gość Aluś
jak dostałaś okresu to odstaw tabletki

Mi wsumie ginekolog przepisala 2 opakowania luteiny podjezykowo, ale ja nie biore ich bo dostalam wczesniej okres.Jesli teraz dostalas okres to po skonczeniu masz dalej brac tak jak Ci kazal ginekolog.