Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhh co zrobić

dekoder n - pilot tak jakby się zaciął - co zrobić

Polecane posty

Gość yhhh co zrobić

Witam mam problem, może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Mam tv "n", no i wczoraj przed snem normalnie wyłączyłam tv, (z racji tego że ostatnio staram się zminimalizować zużycie prądu w domu wstałam jeszcze i wyłączyłam zwykły tv przyciskiem, żeby lampka zgasła i to samo zrobiłam z dekoderem jak zwykle - przycisnęłam włącznik/wył na dekoderze, tak że pokazała się godzina no jak zawsze z resztą Dzisiaj chce włączyć dekoder, a tu pilot nie działa nie wiem czemu:/ Dekoder działa włącza, wyłącza itp a pilot jakby się zaciął i nic nie reaguje:/ Co powinnam zrobić?? oprócz wymiany baterii bo one są dobre....B owiem że nie raz już się czasem jakby "zaciął" ale coś poprzyciskałam i było ok, a teraz na nic nie reaguje i nie wie mo co chodzi:/ Please - pomóżcie

Gość karmelkowaaaa
ja bym skoczyła

Gość co zrobić yhhh
dzięki, ale już własnie próbowałam wyciągać je , wkąłdać, wszystko wyłaączać, włączać i to samo - dekoder działa, pilot jakby zdechł:/ Darujcie sobie zbędne komentarze typu że by skoczył czy coś...jak kogoś nie interesuje to niech się nie odzywa, są głupsze wątki typu czy se pomalować paznokcie lakierem jasnoróżowym czy bladoróżowym, więc po prostu jak kogoś to nie interesuje, niech nie czyta:/

Gość co zrobić yhhh
myśle ze raz wystarczy, jak ty masz nie dosyt to sobie powkładaj i powyciągaj;)

Gość Kiler LBN
moze baterie zmien ?

Gość n-n-n
Zapytałabym chłopaka, jak wróci z pracy w której te problemy upierdliwym klientom rozwiązuje telefonicznie, ale mi wstyd przyznać ze czytam kafe :p

Gość kaktus1
Działa jak przełożyłem baterie na chwilkę odwrotnie. Dzięki za poradę

Gość szukam mieszkania....
Jaki ki sie tak zrobiło to kazali mi wyłączyć na chwilę dekoder z sieci.zadziałało.tyle że ja mam polsat.

Gość pilot....
do mikrofali na 15sekund, będzie działał nawet bez baterii.

Gość rg4th2q
zrestartuj dekoder wyciagajac kabel z sieci

Gość pshemo
Zadziałało przełożenie baterii do góry nogami na chwilę i próba użycia pilota (bez powodzenia), następnie przełożyłem baterie poprawnie i zaczął działać. Dziiiiiwne, ale działa :)

Gość romex
dzisiaj miałem ten sam problem z pilotem wykonałem ten // trik/ z bateriami i pomogło. Dzięki.

Gość enek
Potwierdzam. Odwrócenie baterii działa ( i nic nie uszkadza ) :)

Gość gomark
Kupiłem n-ke. Pilot od nowego nie działał. Ale kiedy włożyłem baterie odwrotnie jakby za dotknięcieciem czarodziejskiej różdżki wszystko sie naprawiło. Dobrze jest jednak od czasu do czasu poczytać forum. A juz chciałem zlożyć reklamację.... Dzięki za porade

Gość Boze wez sie naucz polskiego
mnie nie dzialala opcja pauzy i przewijania do tylu, nic nie dalo wyjmowanie baterii, etc; zresetowalam dekoder i wszystko dziala jak ta lala :D

Gość killerpussy
baterie odwrotnie - dobry myk, dzięki!

Gość zdziwiony elektronik
Jestem tak zdziwiony ze to zadziałało ze chyba oszaleje ten myk z baterią jest niesamowity

Gość solar68
Właśnie przestał działać pilot z mojej telewizji ,,N''. Resetowałam dekoder i nic zmieniłem baterie na nowe i znowu nic pełna załamka. Zacząłem szukać pomocy w necie i wpadłem na tę stronę, czytam i własnym oczom nie wierzę ,,odwróć baterie w pilocie", pomyślałem co za brednie. Ale w drodze desperacji , bo przecież nie będę za każdym razem wstawał aby przełączyć kanał (człek jest leniwy) odwróciłem baterie w pilocie ale tylko na chwile i zaraz przełożyłem prawidłowo teraz próba i własnym oczom nie wierzę DZIAŁA. Wielkie dzięki za tę podpowiedz

Gość Miliontysiecy
Czytając te porady o bateriach "tył na przód" myślałem, że to jakaś podpucha, ale zrobiłem jak pisaliście... czekając, aż pojawi się dym, lub też pilot mi wybuchnie... Jednak faktycznie, potwierdzam, odwróciłem baterie na 5 sek. po czym włożyłem je prawidłowo i... WOW!!!! czary mary - działa :):):):):) Serio serio mówię - jakem Miliontysięcy :)

Gość maniek352
Siemano wszystkim potrzebuje pomocy.Pilot od n-ki działa tylko, volume wogle nie reaguje dopiero jak scisze na maksa to glos ginie,a tak zadnej reakcji.resetowałem juz dekoder i przekładałem baterie i nic nie pomaga.Prosze pomóżcie!!!!

Gość killer_72
Nie wierzyłem. Myslałem, że forumowicze robią sobie żarty - ale to naprawdę działa. Działanie naprawcze wręcz zaprzecza prawom fizyki, ale jest skuteczne!

Gość Boematte
wylaczyc z pradu i wlaczyc z powrotem

Gość konan11
Cóż w moim pilocie od N nie działa jeden przycisk od włączania czy też wyłączania dekodera, nie reaguje od samego początku. Nie pomaga przełożenie baterii ani restart dekodera, nie działa i muszę zwlec się z wyra żeby paluchem cisnąć w przycisk na dekoderze... POMOCY.....

Gość konan11
Baterie nowe wymienilem jak tylko zobaczylem ze wcale nie reaguje na dolaczonych do zestawu.

Gość Zdziwiona-zaskoczona
Ten patent z odwracaniem baterii jest niesamowity! Pilot działa jak talala, a ja mam uśmiech od ucha do ucha. Z niedowierzania chyba.

Gość many-k
Mam n na kartę, patent z bateriami działa i w tej opcji. Nobel dla pomysłodawcy!!!!

Gość Gosia...
ten myk z bateriami działa dzięki za poradę...

Gość zdziowionyjakcholera
hahahah.. SZOK.. mialem jechac do serwisu N a jakas blondynka wymyslila wlozyc baterie odwrotnie i dziala.. nie wierze ale pilot jak nowy :))

Gość robero11
Właśnie odwróciłem bieguny baterii w pilocie i o dziwo po włożeniu ch z powrotem pilot zadziałal. pozdrawiam i polecam ten sposób bo już miałem dac dekoder do naprawy.

Gość Acho
Pomaga wyciągnięcie baterii i wciśnięcie wszystkich przycisków...