Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sid84

Czy jest w ciąży??

Polecane posty

Gość Sid84

Cześć, mam mały problem otóż to ze moja kobieta 4 miesiące temu urodziła nam śliczna córeczkę Amelie, po 2miesiacach zaczęliśmy sie do siebie znów zbliżać, oczywiście zabezpieczałem sie prezerwatywami, dziś rano mi powiedziała ze mam kupić test, bo nie wie czy nie jest w ciąży, przerazila mnie ta mysl i zapytalem jak kto, jak mozesz byc jak sie zabezpieczalem, zadna z gumek nie pekla, wszytkie po stsunku byly cale i uwazalem strasznie. Mowi mi ze boli ja brzuch i ze wczoraj miala rozwolnienie, zapytalem sie jej gdzie dokladnie ja boli ona odpowiedziala ze w czesci gorne, czyli moim zdaniem tam gdzie jest jelito, a na miesiaczke nie mam co czekac, bo jak wiadomo karmi piersia nasza coreczke wiec miesiaczki nie ma, chcialem sie Was zapytac czy to moze byc oznaka ciąży ?? Dziękuje z góry...

Gość nie wydaje mi sie aby
Twoja partnerka byla w ciazy, szczegolnie jesli sie zabezpieczacie. Poza tym jesl karmi piersia, to owulacja zazwyczaj zostaje zahamowana. Ale powiem Ci, ze kiedy ja zaszlam w ciaze, to w dniu spodziewanej miesiaczki i dzien po wymiotowalam i mialam biegunke, bolal mnie zoladek, wiec myslalam, ze to zatrucie pokarmowe. Ale nie sugeruj sie tym, bo kazda z nas jest inna i ma inny organizm, poza tym Twoja dziewczyna raczej w ciazy nie jest.

Gość moje zdanieeee
jeżeli zakładałeś gumkę a żona twierdzi, że pomimo tego jest w ciąży to oj, chyba był sąsiad albo listonosz. ale i tak ty będziesz ojcem, bo jesteś mężem.