Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Nick

Piekne kobiety, zony, matki- poza granicami PL

Polecane posty

Hi Ptysia :) Ja raz chcialam na szybko zrobic sabie tipsy przed weselem kolezanki n iposzlam do gabinetu wietnamskiego, bo one robia tu u nas (w DE) na akord takie rzeczy. Zalozyla mi szybko, wygladalo nawet niezle ( nie tak pieknie jak robia to Polki ale wzglednie w porzadku), ale.... gdy juz skonczyly tipsy swoja zywotnosc, zdjelam je i co? I mialam tak spilowane plytki paznokcia ze do tej pory mam wzlobienia. Nie polecam

Ja tu w de jeszcze nie robilam sobie paznokci! wogole u mnie nie bylo sensu-chodzilam prawie do kwietnia do szkoly sportowej-wiec sobie wyobraz:) Wogole te ceny u kosmetyczek czy fryzjerow mnie tu rozbrajaja:( No ale coz,trzeba przezyc... mam dlugie wlosy,wiec sie nie bawie nawet we fryzjera-nauczylam M jak sie farbuje wlosy i robi to chetnie:):)po kilku probach nawet nawet mu to niezle idzie:) pozdro

wow, fajnie. ja sama farbuje. mialam polska fryzjerke tu ale ostatnio sie popsuka strasznie. a paznokcie duzo polskich dziewczyn tu robi ale jakosc tych uslig wola o pomste do nieba:/

Ma moze ktos doswiadczenie z pryszczami w ciazy??? Cieszylam sie,ze nie mam zadnych zmian skornych i sie wycieszylam na moja niekorzysc:(:( Moja cera zrobila sie przetluszczona.....moze to przejdzie.Ale zaczelam sie martwic.... Moze to hormony,a moze sie zle odzywiam-bo zaczelam sie zupelnie inaczej odzywiac-jem duzo cytrusow jak nigdy-takie zachcianki. Moze to od tych owocow?miala ktoras cos takiego?

Ja w ciazach obu zupelnie na odwrot. Cera mi sie poprawila, wlosy blysczace sie zrobily i nie wypadaly a paznokcie twarde i ladne. Po poriodzie 3 miesiace i wszystko wraca do normy-wlodsy wypadaja, paznokcie sie lamia a cera brzydka i sklonna do wypryskow.

Dziewczyny, a czy przypadkiem bratek nie jest na takie sprawy? Herbatka z bretka?