Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justsmile

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość justsmile

Witam! Potrzebuję pomocy. Przedwczoraj poraz pierwszy uprawiałam seks. Wyszło to dość spontanicznie i, niestety, bez zabezpieczenia. Chłopak był we mnie przez niedługą chwilę, na pewno nie doszło do wystrysku wewnątrz, jednak wiem, że facetom zdarza się 'uronić' preejakulat. Był to 27 dzień cyklu, rano, parę godzin po stosunku, miałam silne krwawienie. Myślałam, że to miesiączka, jednak teraz już krwawienia ni widu, ni słychu... Słyszałam, że niektóre dziewczyny po pierwszym razie krwawiły bardzo intensywnie i długo, więc myslę, że i mnie to spotkało. Okres spóźnia mi się dosłownie zawsze, więc nie wiem czy to jakikolwiek wyznacznik, ale jak sądzicie, czy jest duże prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży? Proszę o opinie!!

Gość Piotr z Kretomina
Na 87,5 % jesteś w ciąży.

Gość zlotowłossaaa
raz.nigdy nie zrozumiem głupoty i bezmyślność dziewczyn biorących się za seks bez żadnego zabezpieczenia. Dwa.ciąża jest niemożliwa o ile naprawdę skończył poza tobą.Trzy.preejakulant to wydzielina z prostaty nie z jader i ona nie zawiera plemników... plemniki mogą(ale nie muszą) wydzielać tylko w kropelkowaniu wprost przed wytryskiem....

Gość justsmile
A po czym to stwierdzasz?

Gość zlotowłossaaa
co po czym stwierdzam?

Gość justsmile
Wiem, że byłam głupia, ale stało się, każdy popełnia błędy. Tylko że teraz, im więcej o tym myśle, tym bardziej sobie ciążę wkręcam...

Gość justsmile
Po czym stwierdza Piotr

Gość megggi
w czasie pierwszego razu nie można zajść w ciążę więc głowa do góry a następnym razem uważaj! :)

Tak, możesz być w ciąży, stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji i jeśli dojrzałaś do seksu powinnaś dojrzeć do możliwości zostania mamą...

Gość justsmile
ZAWSZE można zajść w ciążę, to że byłam dziewicą nic nie zmienia. Tylko zastanawiam się, jak duże jest prawdopodobieństwo...

Gość zlotowłossaaa
meggi błagam... nie pisz takich bzdur bo jakaś dziewczyna to przeczyta i uwierzy, w ciążę można zajść odkąd miesiączkujemy. W ciąży nie jesteś nie wkręcaj sie, nie ma takiej możliwości.

Gość megggi
ale zauważcie że to był pierwszy raz więc nie mogła zajść w ciążę... :)

Gość justsmile
Tylko zastanawiam się, dlaczego miałam napięcie przedmiesiączkowe, a teraz jest słabsze... Mam nadzieję, że spóźnia się od stresu.

Gość zlotowłossaaa
nie zaszłaś, im bardziej sie wkręcasz tym bardziej ci sie spóźnia...zaufaj mi:) troche sie na tym znam:) do zapłodnienia i zagnieżdżenia dochodzi w ok.4 dni po stosunku więc nawet jakby co to nie miałabyś żadnych objawów.Rób to co ja zawsze jak sie spóźnia-gorąca kąpiel, lampka wina lub teraflu i spac, to pomaga sie "odblokować" miesiączce....

Gość justsmile
najndżits, czyli jeżeli kobieta ustatkowuje się (jest w stałym związku, jest spełniona zawodowo, ma za co godnie żyć) np. w wieku 30 lat, to wtedy powinna rozpocząć współżycie. bo dojrzała do tego by być mamą? :\

Gość justsmile
dzięki Złotowłosa, zaczęłam się wkręcać identycznie jak moja przyjaciółka po swoim pierwszym razie, mimo że to własnie ja przez tydzień (do jej miesiączki) grzmiałam: "NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!' Głupota ludzka nie zna granic, moja przekroczyła je wszystkie...

Gość co za głupota meggi
jak to przy pierwszym razie nie zachodzi się w ciążę??? A jeśli chodzi o 27 dzień cyklu, to raczej nie ma możliwości zajścia w ciążę, chyba, że bardzo by się opóźniła miesiączka o jakieś 2 tygodnie... A swoją drogą nie wiem jak można zgodzić się na seks, nie zabezpieczając się jakoś!!! Nie brałaś pigułek, ale są prezerwatywy super strong na taka okazję przecież