Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odp.

jaki kolor paznokci?

Polecane posty

mam fioletowa sukienke,czarne dodatki i zastanaawiam sie jakim lakierem pomalowac paznokcie

Gość gryczka
A ja bym zrobiła frencza, ewentualnie z jakimś złotym motywem, bo złoto pasuje do fioletu.

Gość tylko nie złoto do fioletu
złoto do fioletku? ciekawe gdzie, chyba na jakiejś wiosce gdzie sie dziewczyny wypstrokacą na festyn( nie chce tu nikogo obrażac w sensie że jest ze wsi, bo sama często tam jestem) ale tak mi sie nasuwa z tego co czasem widzę, że tam dziewczyny na festynach z resztą jak i u nas tak łażą że nic do niczego nie pasuje i nasrane tysiące świecidełek itp. Żaden frencz żadne złoto do fioletu. Brąz też odpada. Najlepiej czarny albo fioletowy/ odcienie niebieskiego ( od ciemniejszych po jaśniejsze) bądź czerwieni - też pasuje a zarazem kontrastuje i z czarnym i fioletem. Na pewno też nie żadne odcienie żółtego ( w tym złota:/) czy tego brązu.

Gość tylko nie złoto do fioletu
Ostatecznie różowy też by w miare pasował, ale z racji tego że ja osobiście nie lubie różowego:) to wyżej go nie napisałam, no ale jak ktoś lubi to z czarnym/fioletem myśle ze dobrze wygląda. (wszystko też zalezy jaki ten fiolet jest itp)

Gość gruszkakula
Niebieski do fioletu?? W życiu. Złoto mam na myśli nie takie mocno złote, raczej tzw. stare złoto, i tylko odrobinę, mały wzorek na dwóch paznokciach. A w ogóle zostawiłabym jednak czysty frencz.

Gość tylko nie złoto
jaki by tu odcień złotego czy żółtego nie był bo wiadomo one na paznokciach by podobnie wyglądały to do fioletu za cholerę nie pasuje. Najwidoczniej mamy inne gusta;)

Gość tylko nie złoto
z resztą skoro dodatki są czarne to paznokcie też bym zrobiła na czarno:) ewentualnie bezbarwnym bądż fioletowym brokacikiem na ten lakier posypała aby się lekko świeciło i nie trzeba wiele kombinować.

dzieki.......złoto na bank odpada to wiem, w czarnych paznokciach czulabym sie źle, a ten czerwony , ciekawe, sama o tym myślałam...... dodam, że sukienka ma srebrna dopinke pod piersiami, bede miała srebrne bransoleki, więc chyba zostane przy frenczu

Gość RED RED RED

Gość french tez mnie niesamowicie
podnica