Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati19914

błagam pomóżcie!!!czy wróci??

Polecane posty

Witam.Nie wiem co mam robić, byłam z chłopakiem od 3 lat byliśmy szcześliwi.To co sie między nami działo było cudowne, nie da sie tego opisać.Bałam się ze to zgaśnie ale z dnia na dzień nasza miłość była silniejsza.Spędzaliśmy ze sobą każdy dzień.Każdy dzień był wyjątkowy i inny.Istnieliśmy tylko my, każdy nam zazdrościł takiej miłości, prawdziwej miłości.Potrafiłam z nim rozmawiać o wszystkim.Owszem kłóciliśmy się, ale nawet podczas tych kłótni potrafiliśmy powiedzieś ze sie kochamy. Nagle pojawiła sie ona,spotkali się kilka razy przez przypadek ze znajomymi, ona do niego "zarywała".Dla Pawła ona nic nie znaczyła, kochał mnie.Ja stałam się nieufna, we wszystkim widziałam ją, przychodził do mnie a ja robiłam mu jakieś chore problemy.Mieliśmy już tego dosyć.teraz zrozumiałam ze zrobiłam straszny błąd.zerwaliśmy ze sobą. Ona stała dla niego z otwartymi ramionami. Pojechali nad morze,przespali się za sobą, to był dla mnie cios.teraz już mi przeszło już nie cierpie tak jak na poczatku oni są ze sobą, nie wiem czy są szcześliwi.Paweł dzwoni czasem do mnie , czasem sie spotkamy wygłupiamy się rozmawiamy tak jak dawniej..Patrzac na jego oczy widze ze jeszcze nie zgasło to co miedzy nami było.. Wiele razy pytałam się czy mnie jeszcze kocha, nigdy nie powiedział mi ze przestał.. Wydaje mi sie ze zaczyna rozumieć co zrobił i co stracił.Kocham go jeszcze wiem ze mnie zranił i to bardzo ale chyba potrafiłabym mu wybaczyć, miłość nie wybiera.. Nie wiem co mam robić, spotykać się z nim?mieć nadzieje, ze jeszcze keidys bedziemy razem? Niedawno powiedział mi ze sie czuje dziwnie.. On jest teraz zagłubiony, tak myśle.. Co o tym sądzicie?

Gość idź sie leczyć
zazdrośnico :o : o :O

pchnęłaś go w jej ramiona można powiedzieć, że co to za facet, że od razu wskoczył do łóżka innej, że to takie typowe ale faceci nie znoszą chorobliwej zazdrości i bezpodstawnych oskrażeń pociesz się, że jeśli pokażesz się teraz z dobrej strony może wrócicie do siebie

olej go,powiedz,że skoro jest z inną to ty tak dłużej nie możesz,że czas odpocząt,nie odzywaj sie do niego,skoro wróci to jest twój.Tak ma ciebie i ją,po co ci to

Ty dalas mu tylko wymowke zeby on mogl z nia byc.gdyby Cie kochal na prawde zrozumial by ze mozesz byc zazdrosna,pogadal by z Toba szczerze i wytlumaczyl ze to Ty jestes dla niego najwazniejsza. Widocznie tak nie bylo.Nie win siebie.