Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misaczka21

ile pijecie wody i zauważyliście jakąś poprawę???

Polecane posty

Gość misaczka21

ponoć woda wpływa na wszystkoe na skóre, na krosty na wage a wy zauważyliście jakas poproawe??? i ile pijecie

kiedyś nie piłam wody w ogóle. na ogół była to cola, fanta i te inne. teraz pije tylko gorzką herbatę albo właśnie wode mineralną. tak mniej wiecej od miesiąca, a pije 1,5 - 2 l wody dziennie. jakiejś zmiany nie widze, poza tym, że częściej chodzę do WC. może brzuch mam bardziej płaski, ale nie jestem pewna czy to od tej wody. wątpie.

Gość misaczka21
to mi sie udalo wypic 1,5 listra wody na dzien i juz ogladam se skore :( a wy pijecie po 3 litry :( OMG

Hihi :) Fanka malibu- ja też je lubię :) z mleczkiem? : ) No na rezultaty zdrowego odżywiania zawsze trzeba czekać... Ja się przez 3 dni zapominałam o 300-400 kcal dziennie i co? 1,5 kg do przodu! Trzeba się pilnować :)

oczywiście, że z mleczkiem :) od jakiegoś miesiąca sie staram zdrowo odżywiać, przejrzałam miliony książek, ale i tak się co chwila zapominam i skubnę chipsa czy coś. jak nie będzie efektów kolejny miesiąc to chyba odpuszczam. chociaż do gorzkiej herbaty się juz przyzwyczaiłam :)

piłam 1,5 litra wody dziennie przez jakies 2 miesiace... zero poprawy stanu cery, w chudnieciu tez nie pomoglo. tylko chodzilam siusiu co 15 minut :D

Ja ogólnie często odwiedzam toaletę, ale teraz, kiedy piję dwie filiżaneczki zieloneh herbatki i ok. 2,5- 3 l wody, to mogłabym zamieszkać w toalecie : ) Pytajnik- witaj w klubie:) mam tak samo. Fanka malibu- mniam mniam :) ja się też odzwyczaiłam od słodkich napoi :)

Gość cichy anioł
Powiem tak, lekarz zmusił mnie do picia wody ponieważ mnie wystarcza 2-3 szklanki na dzień, pijam właściwie tylko kawę, czasem pare łyków wody. Doprowadziłam się przez lata takim zachowaniem to tego, że moja gospodarka wodna w organizmie jest pełna toksyn i bakterii. Właściwie moja woda w organizmie jest zgniła bo nie jest oczyszczana. Ciągle miałam zapalenie pęcherza albo puchłam... wszystko z braku wody. Od półtora tygodnia pijam wodę, chodzę wiecej do WC siusiu poza tym na razie za wcześnie na efekty. Mój mąż natomiast pije wodę cały rok ponad 3 litry, a w takie upały potrafi nawet 8 litrów wypic ma doskonałą przemianę, świetną cerę, w ogóle skórę więc myślę, że warto

Gość misaczka21
nie mowcie tu o zdrowym zywieniu :D bo zere teraz fryty :) tylko o picuu wody hehehehe teraz mam 2 tyg urlopu i planuja wypijac dzsiennie 2 litry :) tez bylam strasznie przesuszona az moglam skore draoac a ona sie łuszczyła buuuuuuuuu masakra