Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budyniowaa

Dziwny sluz jak budyn .....

Polecane posty

Gość budyniowaa

Witam, chcialam sie zapytac czy ktoras tam ma? SLuz bardzo gesty koloru jasnego - zoltego, o konsystencji budyniu, a wlasciwie to i kolor tez taki jak budyn wanilinowy. Raczej bez zapachu, no moze ma taki specyficzny ale nie smierdzi. Mam juz tak od kilku lat, dzien w dzien! bez wkladek ani rusz! Takiego przezroczystego, normalnego sluzu mam 2dni , a normalnie to porazka jakas. Bylam kiedys z tym u dr. 2 razy ale powiedziala mi, ze nic nie widzi ( wczesniej bylam w lazience i wylecial) Myslem ze moze to oznaka uplawow grzybicy? ale jesli nic nie swedzi, nic nie piecze, przez tyle lat.... to juz nie wiem czy to jest moze taka moja"uroda" ? Jak myslicie? :o

Gość budyniowaa

Gość budyniowaa

Gość mimi hito
ja tez mialam taki budyniowo waniliowy 'uplaw', dokladnie taka sama konsystencja jak u ciebie, z ta roznica, ze moj mial troche dziwny, kwasny zapach...no perfuma to nie byla ;D i tez nic mnie nie swedzialo. zrobilam cytologie, wyszlo ze mialam nitki grzybni i jakas tam zapalenie bakteryjne oraz zero tej dobrej flory bakteryjnej, ktora miala chronic cipke. pozniej gin przepisal leki i mi przeszlo wszytsko. idz sobie zrob cytologie to bedziesz wiedziala co tam dokladnie jest, bo na oko to chlop umarl!