Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młot na zazdrośnice

OTO NAJPIĘKNIEJSZA DZIEWCZYNA ŚWIATA - ZOE KIMBALL

Polecane posty

Gość kobitka i tyle
hmm...oj uwierz mi ze nie ...widziałam ładniejsze.nie powiem ze brzydka bo brzydkich nie ma sa tylko zaniedbane ale mi sie az tak jak Tobie nie podoba..kazdy ma inny gust podoba mi sie ta z pussycat dolls ta czarna Nicole a ta to daje na 5 :) nie na 10:)

O Boże znowu ty ? ... Może 'najpiękniejsza' dziewczynKA świata. Bo seksapilu niestety wciąż brak

Gość młot na zazdrośnice
Haha! Wiedziałem, że będzie taka reakcja. Prawda jest taka, że żaden facet by jej z łóżka nie wygonił, a ta dziewczyna jest niejako "modelką z przymusu" - cały świat kopiował fotki z jej Facebook'a i publikował na forach czyniąc ją sławną; po wpisaniu słowa "Zoe" w Google nazwisko "Kimball" wyskakuje jako podpowiedź, bo to jedno z najczęstszych wyszukań dla tego imienia. Ona sama nigdy nie pozowała zawodowowo, ale i tak każdy chce ją oglądać. Jej fotek na necie jest tyle, że jak wpiszecie "Zoe Kimball" w Google, to od razu wyświetla się kilka zdjęć z propozycją przejścia na Google Grafika. Przypomnę: to nie jest zawodowa modelka, więc taka popularność o czymś chyba w jej przypadku świadczy. Podsumowując... Dlaczego jesteście aż tak zazdrosne? :classic_cool:

Gość młot na zazdrośnice
Shea... Czy Ty kiedykolwiek śpisz!? :-O

Gość młot na zazdrośnice
BTW, ❤️ Ona ❤️ miała 16 lat w momencie zrobienia tych zdjęć, więc żaden pedofil!

Gość kobitka i tyle
a po co to dajesz? o co tu byc zazdrosnym???? jak modelka to i tak jej nikt z naszzych facetow nie poderwie:) brzydka nie jest ale szczerze masz kiepski gust papap albo powiem tak: sredni gust:)

Gość to nie jest modelka...
tylko zwykła dziewczyna z profilem na Facebook'u (taka amerykańska nasza klasa), która dzięki swojej niesamowitej urodzie wzbudziła wielkie zainteresowanie. gdyby była brzydka, to nikt by nie chciał jej fotek oglądać, prawda? a topik jest po to, żeby się pośmiać z bab, które uważają, że ona jest brzydka... no proszę Was :-O przecież Wasza zazdrość jest aż śmieszna. nie macie honoru i odwagi przyznać, że "ona jest śliczna, a ja brzydsza"? właśnie to mnie śmieszy i skłania do zakładania takich topików: Waszych zdjęć nikt sobie nie przesyła, nikt ich nie kopiuje z Waszych profili na NK by się nimi dzielić i wspólnie z kolegami zachwycać na forum. ale nie - ona jest brzydka, a Wy piękne... :D

Gość kobitka i tyle
ojej udało Ci sie do nas zazdrosnic dotrzec.faktycznie...jest cudem swiata ...pasuje???

Gość to dziecko nie kobitka...

Jeśli macie tak niskie wymagania,to pozbywam się resztek kompleksów.

Gość ta jest piekniejsza
a tamta to jeszcze dziecko co ty autorze topiku pedofilem jestes

Gość Anke poka foty
j.w. najlepiej w bikini, albo topless, albo nagie :classic_cool:

Gość do ta jest piękniejsza
daj spokój, za stara :-O

ja mam byc dziecko? wybacz zmienilam nicka z kobitki na taki ale wiesz co? moj chłopak ma na tapecie fajne dupy naprawde....z klasą ale to??? stary/stara to na nikogo nie działa jak nie na Ciebie.baw sie dobrze i szukaj szukaj bo sam zostaniesz jak palec....musisz znalezc taka w tym typie i bedzie git a jak to Ty dziewczyno z nk to powodzenia zycze bo szkoda ze jak ktos Cie pojedzie to bedzie straszny dół w niedzielny wieczór taki zreszta hujowy! pozdrawiam

Gość Zoe jest cudowna...
...jest tak śliczna, że wypiłbym wodę z wanny, w której się kąpała ❤️

Gość młot na zazdrośnice
❤️ Zoe ❤️ kiedyś będzie moją żoną 😘