Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budyniowaa

Dziwne budyniowy sluz .....

Polecane posty

Gość budyniowaa

Przenosze temat ze Zdrowia i Urody, bo tam nikt nie odpowiada :O : : Witam, chcialam sie zapytac czy ktoras tam ma? SLuz bardzo gesty koloru jasnego - zoltego, o konsystencji budyniu, a wlasciwie to i kolor tez taki jak budyn wanilinowy. Raczej bez zapachu, no moze ma taki specyficzny ale nie smierdzi. Mam juz tak od kilku lat, dzien w dzien! bez wkladek ani rusz! Takiego przezroczystego, normalnego sluzu mam 2dni , a normalnie to porazka jakas. Bylam kiedys z tym u dr. 2 razy ale powiedziala mi, ze nic nie widzi ( wczesniej bylam w lazience i wylecial) Myslem ze moze to oznaka uplawow grzybicy? ale jesli nic nie swedzi, nic nie piecze, przez tyle lat.... to juz nie wiem czy to jest moze taka moja"uroda" ? Jak myslicie?

Gość budyniowaa
up

Gość wiolkakakakak
Ile masz lat ? Mialas juz 1 miesiaczke ?

Gość budyniowaa
oj juz nawet nie pamietam kiedy to bylo dokladnie pewnie z jakies 10 lat temu....

Gość budyniowaa
aaacha i tak sobie skojrzylam, ze prawdopodobnie wlasnie od czasow 1 m-czi to sie zaczelo... pierwsze sluzy:o tylko teraz jest tego znacznie weicej:o mimo, ze poza tym zadnych innych dolegliwosci nie ma.

Gość wiolkakakakkakak
Heh ;) , nie mam pojęcia co ci moze dolegać, moze idź po raz kolejny do lekarza ? To najlepsze rozwiazanie, idź do jakiegos dobrego ginekologa, niestety nie moge ci pomoc ;* pozdr :)

Gość lilk
TEZ TAK MAM, WKLADKI TO COS CO CODZIENNIE MUSZE MIEC, MASAKRA, NAWET PO MYCIU, MAM 16 LAT I OD 3 LAT MIESIACZKE, NIE BYLAM Z TYM U LEKARZA

Gość budyniowaa
no zamierzam jeszcze raz sie wybrac, chociaz wczesniej bylam raz u babki - ktora powiedziala, ze nic nie widzi, zadnego sluzu, a jesli jest to trzeba sie cieszyc:o ze to normalne, ze u kobiety wydziela sie sluz, hmm ja to rozumie ale bez przesady chyba nie tak czesto? co jakis czas rozumiem, ale u mnie nie ma dnia, zeby nie bylo, czasem coprawda jest malutko ale takich dni jest w m-cu niewiele:( ehh a kolejny lekarz, tez nic niepokojacego nie zauwazyl no chyba trzeba do 3ego sie wybrac:o lilk, poki jestes mloda to radze sie z tym wybrac, bo z doswiadczenia ci powiem, ze samo nie przejdzie.. o ile w oglole to minie:O heh

Gość lilk
a moze to jest tak, ze maja tak kobiety niektore, tak jak co 4 kobieta nie powstrzymuje moczu

Gość budyniowaa
lilk byc moze jest tak jak piszesz, w koncu zadnych innych dolegliwosci nei mam. aczkolwiek mysle, ze i tak warto jeszcze pofatygowac sie do jakiegos dobrego lekarza, heh.

Gość uppppppppppppppppp