Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdusia82

welon a dlugie wlosy

Polecane posty

Czy do welonu pasuja rozpuszczone wlosy?Zle czuje sie w koku i wolalabym fryzure w postaci lokow zebranyc i upietych z tylu glowy.Czy do kazdej suknii pasuje takie uczesanie.Ja mam suknie z gorsetem.Z gory dziękuje za odp.

Gość nie nie do kazdej pasuje
to ze masz suknie z gorsetem dużo nie mowi ja tez mam suknie z gorsetem ale jednoczęsciową, fryzura musi pasowac do sukni pod kazdym wzglkedem, wiec jesli suknia skromna to moze fryzurka tez skromna ale mozna tez poszalec, ale jesli suknia jest bardzo strojna to wtedy tylko i wylącznie jakas skromna fryzurka, wszystko zalezy jaki jest tyl sukni, czy warto go zakrywac wlosami czy lepiej odslonic fason tez jest wazny rybka, beza, w liere A pokaz zdjęcie wtedy mozna cos powiedziec

ja mialam suknie z gorsetem, chcialam kok ale fryzjerka namowila mnie na loki i upiela z boku, welon mialam do ud i dobrze to wygladalo (przynajmniej tak mi mowili, a wcale o zdanie sie nie pytalam) fryzjerka powiedziala, ze koki sa dla starszych kobiet, a mlode powinny sobie robic loki - ja sie z tym do konca nie zgadzam

ja się z tym tez do konca nie zgadzam mi loki wogle u panny mlodej sie nie podobają bo u 90% dziewczyn ok 23 ich glowa wygląda jak szczotka ja lubie delikatne upięcia http://www.voila.pl/182/0io2o/?1 to jest moja ulubiona fryzurka:) i kok wcale nei musi wyglądac cięzko, staro i do tego z kupą lakieru, wszystko zalezy od fryzjerki

Mam okragla buzie i na w pol rozpuszczonych wlosach mysle wygladam korzystniej;) A takie poldlugie wlosy mysle nie przycmia tej sukni.Ma ona aplikacje z przodu-cos na ksztalt diamencikow