Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marle_na

Pomozcie mi go zdobyc jesli to ma sens.

Polecane posty

Gość marle_na

Mam przyjaciolke, ktora ma starszego brata. Od pewnego czasu jestem w tym chlopaku szalenczo zakochana. Od razy zaznaczam ze nie ma on dziewczyny, jest bardzo niesmialy. Bez przerwy marze o tym aby On mnie przytulil, pocalowal... Nie wiem co mam robic, gdy jestem u nich w domu On wstydzi sie mnie, a ja jego (chociaz nie naleze do wstydliwych osob). Prosze pomozcie mi go w jakis sposob "zdobyc", podpowiedzcie jak moge trafic do jego serca. Za 2 tygodnie spedze w ich domu 3 dni.

Porozmawiaj z nim, może gdzieś wyjdźcie we dwoje, poprzytulaj się do niego :) bo skoro jest nie śmiały to raczej nie zrobi tego pierwszego kroku (chyba że pod naciskiem). Ewentualnie pogadaj z jego siostrą na ten temat i niech Ona jemu (niby że nie miała jemy tego mówić) powie że Ci się podoba ;)

Gość marle_na
Nie chce na razie gadac o tym z przyjaciolka... Chodzi mi o to jak moge sie do niego zblizyc podczas tych 3 dni u nich. Co powiedziec, zrobic...

Gość freed
Marlenka masz chyba mało lat skoro jako kobieta tego nie wiesz

Gość marle_na
Mam 19 lat skonczone:P To moze Ty mi cos podpowiesz?:D

po prostu rozmawiaj z nim np. jak będziecie oglądać film i będziesz blisko niego siedzieć to się delikatnie oprzyj o niego lub przytul ;)