Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szpinakowy potwór

Nie palę już prawie miesiąc

Polecane posty

Jest mi z tym bardzo dobrze. Rzuciłam bo chciałam. Wcześniej próbowałam ale tak naprawdę nie chciałam rzucić, nawet tabletki nie pomagały. 10 lipca potanowiłam sobie, że raz na zawsze przestaję palić i się udało. Trochę cera na tym cierpi bo wychodzi ze mnie to całe świństwo. Trochę przytyłam, ale to nic. Pachnę jak kwiatuszek ;) Jest tutaj ktoś komu się udało?

Gość mój mąż nie pali
od kilku dni. Wierze, że mu się uda. Gratulacje.

Ja nie palę od kwietnia... Ale tak naprawdę to... no przykro mi to mówić..ale tęsknie jak cholera za papierosem :( :( :( i wcale mi nie jest dobrze z niepaleniem :( wraz z upływem czasu mam coraz większą ochotę wrócić do tego :o

Gość Kratysosxa
Autorko, a czemu przytyłaś? Jadłaś więcej, czy tylko dlatego, że przestałaś palić? Jak to jest w ogóle z tym tyciem po rzuceniu palenia, tyje się od zastępowania papierosów podjadaniem, czy nawet nie zmieniając sposobu odżywiania przybywa kilogramów?

Gość taaaaaka sobie ja
ja nie palę od 6 czerwca:D prawie 2 miesiące:) im dłużej nie pale tym bardziej mnie ciągnie ale jestem twarda:P przytyłam 8 kg:( ale i tak cieszę się że nie palę:) trzymam za was kciuki:) warto próbować! kasiorki więcej i zdrowie wraca do normy:) w moim przypadku skończyły sie codzienne bóle głowy które mnie wykańczały!:) same plusy, no moze oprócz tej wagi na plus...ale cóż coś za cos:D

Gość micrud
Witam .Ja rzucilem palenie 1 maja z tabletkami tabex i daje rade naprawde da sieto zrobic bo palilem 15 lat ,jeszcze ciagnie do cygarka ale to wylko w tedy gdy nie mam co robic (z nudy) wtedy jest najgorzej ale to jest tylko 10 -15 min. jesli sie to przetrwa to pozniej dziekuje sam sobie ze dalemrade:)Pozdrawiam wszystkich ktorzy rzucili lub probuja bo jesli ktos wszedl na ten temat to znaczy ze choc o rzuceniu pomyslal:)Powodzenia

Gość gość
Palilam 7 lat i tez rzucilam z dnia na dzien. Teraz nie pale juz dwa miesiace i nie przytylam nawet 1kg.... mysle ze to kwestia podjadania i aktywnosci. Cieszwe sie ze rzucilam choc bylo ciezko.... bywalo tak ze rano wymiotowalam i glowa mnie bolala...ale przecierpialam i wiem ze bylo warto :) szczegolnie jak mialo sie juz kilka operacji piersi i usowane guzy.... to swinstwo nie jest warte zdrowia i radosci z zycia :)

Gość rttg
ja juz nie pale marihuany od 3-4 lat,a palilem dluugo

Gość gość
autorko jesli masz na imie Asia to ja wiem kim jestes :) i bardzo sie ciesze ze sie nie poddalas i wytrwalas w swoim postanowieniu a skoro nie jestes Asia to tez sie ciesze i gratuluje :) Madzia M.

Gość gość
czy ktoś z was rzucając palenie odczuwał silne bóle głowy?

Gość gość
Ja juz nie pale w piecu jak wyprowadziłem się do miasta.

Gość gość
Przeszlo 3 miesiące bez papierosa.Waga taka sama.Nie wiem jak wy to robicie ze tyle tyjecie.Nie uprawiam sportu ani zadnych diet nie stosuje.Do fajek dalej ciagnie ale sobie wspomagam.

Gość gość
Ja nie pale miesiąc i strasznie mnie ciągnie zwłaszcza w sytuacji gdy die zdenerwuje jakby papieros mógł mi w czymś pomoc paliłam 10 lat i walczę straciłam kondycję nie wspominając o urodzie :( za slicznotka stałam się brzydka dziewczyna cera dopiero wraca do normy ale widzę ze można wyglądać lepiej trochę przytyłam ale w nagrodę chodzimy z koleżankami na fitness wynagradzam sobie ten wysiłek :) widzę ze życie papieros i ja to nie życie to wegetację nic poza nim się nie liczyło teraz jestem piekna wysportowana pachnąca i dobrze ubrana bo portale pełny trzymam kciuki za wszystkich którzy podjęli ta walkę i trzymajcie kciuki za mnie bym już nigdy nie wróciła do tego niewolnictwa pozdr