Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agiii15

kiedy przestaja rosnac biodra??? wazne

Polecane posty

Gość Agiii15

kochani mam pytanie....:( do kiedy rosna biodra???;> Mam 15 lat i praqwie 100cm a biodrach:((( kiedy mniej wiecej przestaja rosnac??:( moja kolezanka ma 20lat i jej biodra teraz urosly...:| jak mi jeszcze urosna rto sie w drzaiwch nie zmieszcze??;DDD prosze o odp;)

Gość fhfh
nie ma zielongeo pojecia a sma jestem ciekawa;)

Gość biodra nie rosną od wieku
tylko od żarcia. Mam 50 lat, 2 dzieci i 85 w biodrach

Gość mati2
biodra rosną nie tylko od jedzenia...wiele moich koleżanek ma powiększone biodra po porodach i większość z nich juz 2 lata i nie wchodzi w większość spodni....zależy tez jaką masz budowę...moja koleżanka ma 184 cm wzrostu, wagi około 72 i w biodrach 100...a w życiu bym jej tyle nie dała....nawet sie z nią założyłam i przegrałam...bratowa tez ma 183 cm, wagi 61, wygląda jak patyk a biodra ma większe od moich, też gdzies 100 i one żucają sie w oczy, także wiele zależy od budowy...ja mam 173 cm, wagi 65 i 96 w biodrach....a ty ile mierzysz i wazysz?

Gość izaulenka123
w sumie sama sie zastanawiam kiedy przestaja bo mm 15 lat 90 w viodrach a wzrost- 165cm. to dobrze czy zle??? moga mi jeszcze ursonac jak to dokladnie wyglada??

Gość haniaswierszcz
hmmm... w sumie nie wiem.... wiem ze mas zpoki co bioderka idelane ale czy ci ejszcze urosna to nie mm pojecia:(