Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryskaka

pytanie dziewczyny

Polecane posty

Gość maryskaka

Hej dziewczyny mam pytanie. kochalam sie z moim facetem na wakacjach i skonczyl we mnie. biore od 3 miesiecy antykoncepcje jeanine. dostałam teraz okres i tylko 3 dni był, czy to moze byc powiązane z ciążą? nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale teraz przez cały okres używałam tamponów. normalnie miałam miesiaczke 4-5 dni. czy mam powody do zmartwienia?

Gość Kejti908
nie, ale np. mnnie tabletki anty zawiodły. kupowałam za ok 40 zł, brałam regularnie, nie jadłam nic co osłabia ich aktywność i zaszłam w ciąże bliźniaczą ;/

Gość złotowłosssa
absolutnie nie ma powodów do zmartwienia, ja miałam okresy 6dniowe, obfite i bolesne a po tabsach zrobił sie z tego plamienia trzy-cztero dniowe. Niestety po trwałym odstawieniu wszystko wróciło do normy:( nie martw sie takie zalety pigułek-łagodniejsze miesiaczki

Gość Abi__gail
Podróżowanie może wpłynąć na długość okresu.

hej :) z mojego doświadczenia wynika, że jak się używa tamponów to okres trwa krócej ;> ja tak przynajmniej mam. Skoro bierzesz tabletki to raczej nie masz powodów do niepokoju, ale dla świętego spokoju możesz zrobić test :) pozdrawiam