Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_kochanka

moj chlopak nie moze od tylu

Polecane posty

Gość zrozpaczona_kochanka

no wlasnie... co mam robic? ma chorobe peyroniego, i mowi ze go boli penis od rzniecia od tylu. mam ochote go rzucic, a wy dziewczyny co byscie zrobily na moim miejscu?

chcesz go rzucic, bo nie moze od tylu?? a to innych fajnych pozycji nie znacie? gdybys ty czegos nie mogla zrobic i facet by ci powiedzial: mam cie dosc, bo nie mozesz tego zrobic. jak bys sie czula? to nie jest powod do zrywania. jak nie doroslas do seksu i do zwiazku to sie za to nie bierz, a jak nie znasz innych pozycji to poczyaj odpowiednia literature, a nie pisz glupot

chcesz go rzucic, bo nie moze od tylu?? a to innych fajnych pozycji nie znacie? gdybys ty czegos nie mogla zrobic i facet by ci powiedzial: mam cie dosc, bo nie mozesz tego zrobic. jak bys sie czula? to nie jest powod do zrywania. jak nie doroslas do seksu i do zwiazku to sie za to nie bierz, a jak nie znasz innych pozycji to poczyaj odpowiednia literature, a nie pisz glupot

Gość ty kokosanka
oderwij się czasem od ssania tych penisów, jak posiedzisz tu chwile to zrozumiesz co się dzieje, bo narazie to pierdzisz od rzeczy

a co , napisalam cos zlego, albo wszyscy tak uwazaja, ze to, ze gosciu od tylu nie moze to powod to zerwania? odpierdol sie ode mnie frajerze

Gość tak wszyscy wszyscy
zwłaszcza wrzeszczot brzeszczot, mamrot hamrot i inne takie wcielenia, jak się żyje we wszechświecie oblepionym spermą to nie wszystko się dostrzega co?

Luthien... nie potrzebuje zadnego adwokata, wiec wypierdalaj!! a ty debilu, jak masz cos do mnie i do moich preferencji to pisz pisz chetnie poslucham!

Gość mamrot hamrot
no własnie, mam ten sam problem, tylko to moja dziewczyna nie może od tyłu bo ma tyłozgięcie macicy, właściwie to już ją rzuciłem w diabły bo dla mnie bardzo ważne jest seks od tyłu ale nie wiem czy do niej nie wrócić bo qwa nie chce mi się płacić za nową laske

Gość słuchaj słuchaj
przyłóż uszko do monitora, może coś usłyszysz, tylko umyj najpierw, i monitor i ucho