Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Marmalade

Straszne

Polecane posty

Ostatniego okresu uzywalam tamponów,to był moj pierwszy raz jak zaczelam stosowac, teraz mam problem,moje miejsca intymne od wczoraj są strasznie opuchnięte i czerwone, swedzi ale nawet nie moge sie podrapać bo mnie niesamowicie boli. Niby mam lekkie uplawy taka widzielina biała, ciagnąca sie,nie mialam tego wczesniej. W dodatku strasznie źle sie czuje. Myslicie ze to jakas infekca od tamponow? Zmienialam czesto, dbalam o higiene jak zwykle,moze jestem ta co nie dane mi uzywać tamponow bo tak reaguje? Mam 16 lat, musze powiedziec mamie, sama nie chce isc go ginekologa bo jeszcze nie bylam, nie bylo potrzeby tego sie nie boje byle by mnie wyleczył z tego świnstwa, niech któras mnie pocieszy, moze miała cos podobnego,tak sie paskudnie czuje.Tak mnie boli i jest coraz gorzej,nie wiem czy rano dam rade sie wysiusiać ;(

Gość gruszkakula
Na Twoim miejscu zasuwałabym do lekarza.

Gość jojooooooooo
do lekarza - tampony moga powodować wstrząs który jest bardzo niebezpieczny!!

Gość annajulia
idź do lekarza, nić się nie bój nie jest strasznie tak się tylko wydaje... idz najlepiej do sprawdzonego gina swojej mamy i będzie luz... a z takimi infekcjami nie ma żartów...