Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna123

Jak przeżyć pierwszy analny sex?

Polecane posty

Gość nic na siłę a sposobem
Też miałam problemy z rozluźnieniem się, miałam ochotę ale przy każdej próbie ze strachu i wstydu pupa sama odruchowo się zaciskała. W końcu żartobliwie, niby dla bezpieczeństwa, wieczorkiem mój facet przechylił mnie i wsadził mi korek analny. Pochodziłam z nim dwie godzinki, napinając i prężąc pośladki żeby nie wypadł. Obśmiewał mnie na każdym kroku, sprawdzał, dopychał. Potem szybkie płukanie i byłam już rozluźniona i gotowa.

Gość jaga123
Przy kolejnych próbach ból się utrzymywał czy było ok?

Gość facjat
Nie jest ok. Dla niecierpliwych dowcipnym choć nieco ryzykownym sposobem jest sprawdzanie przez faceta rozluźnienia wkładając paluszek w pupkę. W razie zaciskania facet daje klapsa, najpierw lekko ale w wyrafinowany sposób - w pupny rowek albo w c*pkę. I dalej próbuje, za każdym razem zwiększając nieco, z wyczuciem siłę klapsów. Jak paluszek wchodzi już bez wywołania odruchu zaciskania można bez uprzedzania wprowadzić co trzeba, w razie oporów reagując zdecydowanym klapsem. Oczywiście cały czas dupka musi być obficie nawilżana, najlepsza jest oliwka w żelu - nie spływa. Zaskakujące jak ta metoda jest skuteczna.

Gość jagna123
dzięki Facjat, znasz się na rzeczy... Sprawdzimy Twoje metody ;-)

Gość facjat
powodzenia, miłego d*pcenia życzę