Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golcia

super sprawdzona octowa dietka

Polecane posty

Gość golcia

witam wszystkie chetne dziewczeta i kobietki,mam super sprawdzona octowa dietke ,ktora stosowalam przez 1mc i utracilam 10.6kg ,po prostu to cud!!!

Gość nnnnnnnnnnnn
no to powiedz na cyzm ten cud polega

Gość golcia
rano po przebudzeniu szklanka wody z cytryna,przed sniadaniem szklanka wody z 1lyzka octu jablkowego,przed obiadem rowniez i tylko podwieczorek okolo 16h po 18-tej 1 mala lyzeczka na szklanke wody octu jablkowego to wszystko naprawde dziala

Co za głupota :O W mojej mieścinie debilne dziewczę to stosujące pożegnało się ze światem. Na głowę upadłaś. Ocet sam pić. :O

Gość golcia
skoro ktos nie przepada za octem to rownie dobre efekty osiagnie biorac Cidrex tabl.na bazie octu

To nie chodzi o przepadanie za octem lub nie. (Choć oprócz smaku w sałatce czym tu się delektować w piciu szklankami). Chodzi o to, że z wagi może i zejdziesz, ale żołądek i wątrobę to Ci wyżre. Nie mówiąc o jelitach.

Gość golcia
nie pije samego octu bo to glupota

Gość golcia
jest to sprawdzone i stosowane juz od dawien dawna sprawdz w necie dobroczynne wlasciwosci octu a sie przekonasz

Ja zwyczajnie proponuję MŻ i SPORT, TEŻ DZIAŁA! Octy jakieś, świństwa, idziesz na łatwiznę. Teraz działa... Ale jak sobie rozwalisz żołądek, wątrobę, pożałujesz... Nie wiem, czy to warto...

Gość golcia
dla mnie bylo warto bo schudlam prawie 11kg w mc nie wyrzekajac sie jedzenia i nie stosujac diety,chcialam sie podzielic moim sukcesem z wami bo stosowalam duzo diet i nic teraz mi sie udalo nie mam ef.jojo takze jestem zadowolona a i cera choc pale juz prawie 20lat mi sie znacznie poprawila

Przede wszystkim mowa tu o occie jabłkowym a nie o zwykłym. Ocet jabłkowy ma lecznicze właściwości (od odchudzania, po leczenie np żylaków) i w takiej ilości, razem z woda na pewno nikomu nie zaszkodzi (przy okazji podobno leczy nadkwaśność). Co do odchudzania, kiedyś dawno temu testowałam i zero efektów jeśli chodzi o chudniecie, ale poprawiła mi się cera i stan włosów :) Moim zdaniem można to potraktować jako środek wspomagający dietę, coś jak herbatki odchudzające.

Gość golcia
hulajnozka...przykro mi ze tak od razu potepilas mnie na samym poczatku ,widocznie nie borykasz sie z waga albo wrecz przeciwnie jestes grubaskiem i zwatpilas w siebie.nie neguj tego co ktos radzi ,nie zaczynala bym watku skoro nie przynioslby zadnych efektow...pozdrawiam wszystkie chcace zrzucic zbedny balast

Gość huehue.
Ja pijąc ocet chudłam szybciej, oczywiście trzymając też dietę. Teraz na wakacje przeprowadziłam się do małej miejscowości i nie ma gdzie tego kupić :/:/ więc nie pijam, i chudnę bo trzymam dietkę - ale dużo wolniej :(

Gość golcia
mozna zrobic samemu prosty przepis jak na ogorki kiszone choc nie zupelnie ale latwy w wykonaniu ,minus trzeba czekac az bedzie gotowy okolo 4-5tyg ale warto bo taki jest naj zdrowszy

Gość golcia
hulajnozka...przykro slyszec ale widocznie to nie szczesne dziewcze chialo na wydre schudnac i pila sam ocet jeszcze bog wie jaki moze ten zwykly spirytusowy...trzeba umiaru i rozsadku i oczywiscie czasu bo na efekty czasami trzeba po czkac ,kazdy chudnie inaczej jeden wolniej drugi szybciej dlatego wiekszosc po tyg rezygnuje bo nie widzi spadku wagi ,po dwuch jest dopiero zauwazalna,nie ma co wskakiwac na wage po tyg diety a potem wynikiem sie zozczarowac trzeba dopiac guzik do konca!!!!czyli zadowalajacego nas wyniku

Gość golcia
bylam przed chwilka kupic sobie CIDREX ,zastapie go teraz dotychczasowym octem jablkowym i napisze wam kobietki cz warto brac czy nie ...pozdrawiam was ....

Gość golcia
merkaba...nie wiem o co ci bieba wątek tematu jest zupełnie inny,choć pozdrawiam...

Gość golcia
jak kobietki śpicie jeszcze?

Ja piję 'ocet' (tj. rozcieńczony z wodą), tylko z rana. Właściwie nie wiem czy działa na odchudzanie, ani czy moja cera i włosy mają się lepiej (cerę zawsze miałam niezłą, a włosy może i są bardziej miękkie i lśniące, ale może mi się tylko tak wydaje). Za to po prostu przezwyczaiłam się do picia tej jednej kwaśnej szklanki z rana :)

dla mnie porażka :/ raz że ocet, dwa że taki ograniczenia. Trochę rozumku dziewczyny, jojo gwarantowane.

Gość golcia
BASIADII nie chcesz nie stosuj ,proste !!!

Gość golcia
🖐️ dziewczyny gdzie sie podziewacie?

Gość konstantynopolitańczykowiane..
ja mam zamiar od dzisiaj pic ten ocet ale jeszce sie wacham a chce schudnac narazie jakies 10 kilo. czy mozecie mi powiedziec co oprocz tego octu ktory sie pije trzeba jesc?

Gość konstantynopolitańczykowiane..
juz zaczełam :)dziewczyny piszcie jesli ktorejś z was udało sie juz zrzucic pare kilo, a tez chodzi mi czy wasza cera naprawde sie poprawiła bo z moja jest nie najgorzej,ale chcialabym miećtroszke ładniejsza:)pozdrawiam

mi sie poprawila o okolo 60proc bez kremow zadnych bo od lat uzywam tylko jeden zwykly nivea za 3zl samopoczucie super tylko czesto do kibelko ruszam na posiedzenie hihihi ale po za tem nic mi nie dolega