Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parapapapa567

Czy są tutaj takie osoby

Polecane posty

Gość parapapapa567

które nigdy nie uslyszaly slowa KOCHAM od swojego partnera/ki. Jesli tak to co o tym sądzicie?

ale o co ci chodzi ? czemu owijasz w bawełne fakt że twój koleś nie mowi ci że cie kocha :P

Gość parapapapa567
chce zapytac innych jak to u nich jest, czy mieli doczynienia z takim zjawiskiem, jesli nie masz ochoty sie udzielac to nic na sile :)

czy mieli doczynienia z takim zjawiskiem" gdzie zjawisko w twoim przypadku pewnie oznacza dmuchanko twojej osoby bez zobowiazań ? o to ci chodzi ? :P

Gość parapapapa567
nie, nie o to podazasz w zlym kierunku. chodzi mi o osoby ktore sa w powaznym zwiazku a mimo to nie uslyszeli tych slow

Gość emocion
w takim razie czym jest dla ciebie poważny związek? na pewno nie jest to związek oparty na miłości. na pieniądzach?

Gość zawsze mówię law
związek poważny to taki który jest uważany za poważny przez osobę uważającą tenże również hipotetyczny, wyimaginowany związek za poważny :classic_cool:

chodzi mi o osoby ktore sa w powaznym zwiazku " więc sugerujesz że powazny zwiazek nie ma nic wspołnego z sexem ? wiec własnie ... podaj mi definicje powaznego związku ?

Gość parapapapa567
powazny= zwiazek z zobowiazaniami, a nie bez jak zaznaczyles tak ciezko ci to zrozumiec :O

Gość Ja uslyszalem po 3 latach
zwazku, i tylko raz.Ale widzialem :)

Gość parapapapa567
a jak sie z tym czules? ze wczesniej tego nie bylo

Gość zawsze mówię law
nie płacz regres tylko powiedz law :D

Gość ja jestem od 3 lat
w zwiazku i nie uslyszalam tych slow. No ale co mam zrobic? Powiesic sie?

Gość parapapapa567
nie boli was to ze nie slyszycie tych slow? ja nie wiem co juz myslec mam

to ty nie rozumiesz :D więc wyjasnie ci jasniej... zakładając ten topik .. masz zapewne dylemat kwesti natury słownej . Jestes pewnie ( jak to okreslasz) w powaznym związku z zobowiązywaniami , kochasz pewnie chłopaka , wspólnie zyjecie ( moze trazem , moze osobno ---nieważne ) ,randkujecie... a on ci nie powiedział ze "CIE KOCHA" uprawiacie pewnie też sex, kochacie cie fizycznie i jest fajnie... i teraz uwaga .... jesli sie kochacie "gdzie zjawisko w twoim przypadku pewnie oznacza dmuchanko twojej osoby bez zobowiazań ?" oznacza że gryzie cie fakt ze ten powazny zwiazek ( pewnie zdrowo konsumowany) nie ma odbicia w słowach ?

Gość parapapapa567
hm moze nie dokonca jest tak jak to napisales ale racja mam dylemat jak tu ujales natury slownej i wszystko to nie ma odbicia w slowach i chce zapytac innych jak sobie radzą, co czuja nie slyszac tych słów

nie powiedział ci tych słow bo moga byc rózne powody ? za mało opisałas wasz zwiazek ... więc nic konkretnej rady ci tu nie udzieli... to hmmmm mnie zastanowiło :P moze jest tak ze sie z nim nie kochasz.... i dlatego ci nie mowi ...? moze ma inna na oku ;) ? dlatego ci nie mowi ... moze nie jest ciebie pewien ....? i dlatego ci nie mowi ... itd itp

Gość parapapapa567
ale ja nie chce odp na moje pytanie tylko chce poznac opinie innych jak to jest u nich w zwiazkach

Gość parapapapa567
nie chce zebyscie mowili co mam zrobic bo skad macie to wiedziec? nie bede tez opisywac swojego zwiazku

Gość asdasdas
byłam z takim facetem i dla mnie to była mordęga. Wiedziałam że mnie kocha, ale nigdy tego nie mówił. kobiety potrzebują słów, nawet gdy facetom wydaje się to śmieszne. Na szczęście teraz jestem z kimś kto nie ma z tym probloemów.

Gość ja jestem od 3 lat
bardziej mnie boli, ze nigdy nie mowi ze mu sie podobam, czy innych tego typu slow. Wiem, pusta jestem ale lubie komplementy, zwlaszcza ze mam tyle kompleksow. I nigdy nie uslyszalam ze mam cokolwiek ok. Tego mi brakuje bardziej niz slow "kocham Cie" ;)

jesli byloby tak jak mowisz to od kiedy sex jest jedynym wyznacznikiem milosci?" nie powiedziałem ze jest jedynym !!!! natomiast jest jednym z podstawowych czynników tworzacych zdrowy i normalny związek :D

ale ja nie chce odp na moje pytanie tylko chce poznac opinie innych jak to jest u nich w zwiazkach" wiec i moja opinie przedstawie :) Tak dla mnie jest to najnormalniejsza sprawa na swiecie ze nie usłyszałęm od partnerki słow KOCHAM CIE !!! :D

Gość 1111 44444
Życie razem to m.in spełnianie swoich potrzeb. Ty mu zrobisz kanapki do pracy mimo że nie lubisz tego robić, ale robisz to dla niego. Jeśli facet naprawdę kocha, to nawet gdy nie lubi tego mówić - powie to czasami, chociażby dla kobiety. Daj mu do przeczytania książkę "Mężczyzni są z Marsa, kobiety z Wenus" - tam są wypunktowane podstawowe potrzeby mężczyzn (np. akceptacja, wiara w niego, podziw dla niego) i kobiet (m.in. SŁOWNE DEKLARACJE). Kobieta po prostu nie będzie szczęśliwa nie słysząc słów od ukochanego mężczyzny. Nie daj sobie wmówić że związek w którym nie mówi się o uczuciach jest zupelnie normlany. Nie jest. Facet najwidoczniej ma jakiś problem natury psychicznej. Poza tym... nie róbmy z faceta jakiejś mimozy lub delikatnego jajka. To jest tylko słowo, a dla kobiety jest tak ważne. Korona mu z głowy nie spadnie jeśli to powie.

Gość parapapapa567
Regres no nie wiem jak to u ciebie jest ale ty jestes facetem i pewnie bardziej od slow kocham zalezy ci na pukaniu swojej pani... uprzedze twoja kolejna prawdopodobną wypowiedz brzmiącą ze moj facet moze sadzic to samo... na 100% tak nie jest bo mam na to dowody :classic_cool:

Regres no nie wiem jak to u ciebie jest ale ty jestes facetem i pewnie bardziej od slow kocham zalezy ci na pukaniu swojej pani..." nie kolezanko ... ja kocham swoja dziewczyne i czesto ja zatwierdzam słwownie o tym :) ja tylko odpowiedziałem na twoje pytanie ... ze tak sa zwiazku w których nie wypowiada sie tych słow... z róznych powodów... no autorko chyba ci o to chodziło by dowiedziec sie czy sa takie osoby ktore nie wypowiadaja tych słow ... kiedys tak miałem ....i byłem w zwiazku z kims komu tego nie mowiłem bo nie byłem pewny czy to to ... no ale o tym nie ma co mowic tutaj , bo przeciez topik miał dotyczyc tylko i wyłacznie poznania opini innych na ten temat co w tytule ..:P

Korona mu z głowy nie spadnie jeśli to powie." jasne ze nie :) ale w tym momencie pasowało by zadać elementarne pytanie... czy on je chce wypowiedzieć ?