Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala cytrynkaa

Lekarz a ciąża ? Czy test robiony wcześniej wyjdzie ?

Polecane posty

Gość mala cytrynkaa

Witam ! Od dawna mam umówioną wizytę u lekarza. No i problem polega na tym, że nie wiem czy nie jestem w ciąży, od ostatniego stosunku minęło 9 dni za 4 mam termin okresu,a wizyta wypada jeszcze przed...Chciałabym się więc upewnić czy jestem w ciąży ,czy też nie gdyż lekarz pewnie przepisze mi jakieś lekarstwa...Gdybym wiedziała, że jestem mogę mu zakomunikować aby były one dozwolone dla kobiet w ciąży a tak jestem w kropce...Wizyty nie odwołam bo kolejka jest straszna a moje problemy wzrastają z dnia na dzień... Czy test robiony na 3 dni przed planową miesiączka wyjdzie ?? Kupiłam pre test i nie wiem czy jest sens go zrobić ?

w takim razie najepszym rozwiązaniem byłby test z krwi beta HCG - bez skierowania, wyniki w jeden dzień, 100% wiarygodna

raczej marne szanse ze wyjdzie, moze szybciej badanie z kriw Beta hcg, ale 9 dni po stoisunku tez moze byc wczesnie, chociaz moze moze, sprobuj, badanie z krwi szybciej wykaze wczesna ciaze, niz domowy test, nie jest taki czuly

Gość ala ma kotaaa
No właśnie czytałam że test z krwi to też marne szanse...a poza tym jak długo trzeba czekać na wynik ?

dokadnie, jak pobiora rano wynik tego samego dnia, badanie jest w porzadku duzo bardziej wiarygodne niz test

o Jezu, to powiedz lekarzowi że mozłiwe ze jestes w ciąży i enich ma to na uwadze wypisując lekarstwa...