Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość folijka

Facet i wakacje Kto ma racje ?

Polecane posty

Gość ddddsa
No to będzie się musiał wykosztować dodatkowo chłopak, bo za darmo żadna na polaka zagranicą nie poleci :classic_cool:

Gość tdjtcujcyfjujujtcujyf
Dokladnie, pomimo, ze moj facet nigdy mnie nie zdradzil, i wielokrotnie powtarzal, ze jak chce moge go sprawdzac, nasylac na niego laski, robivc co chce i kiedy chce, bo on sie brzydzi sexem z inna kobieta odkad mnie kocha, wiec moge go sprawdzac kiedy chcem, i ze nawet by chcial mi udowodnic...to i tak NIGDY nie zaufam facetowi w 100%. I tez nigdy go w taki sposob dosadny niue sprawdze, bo sie boje, ze to prawda, ze "okazja czyni zlodzieja".

"Jak będziecie małżeństwem to też będzie jeździł sobie gdzieś sam bo ma kasę, a Ty nie? " a co, uwazasz ze małżeństwo to smycz na szyję, kaganiec na mordę i nawet pomyslec nie mozna o wyjechaniu gdzies bez drugiej połówki?? jedzie na wakacje z nią, a potem z kolegami. jadą na takie wakacje na jakie ich stać oboje. "435345345 - W związku po prostu nie robi się takich rzeczy typu "mam kasę to jadę sam, a ty siedź w domu". Nikt nie mówi że ma płacić za jej wakacje, ale powinni iść na jakiś kompromis. Dla mnie ta sytuacja jest nie do pomyślenia." przeciez mają kompromis. jadą razem na takie wakacje na jakie stac ich oboje, a facet potem jedzie na to na co go stac. jest OK. gorzej jakby on powiedzial ze z nią nigdzie nie pojedzie bo musi jechac z kolegami - o , to tak, to by bylo nie halo. ale on znajdzie czas i dla niej i dla nich. wiec jest si.

"A jeśli jakaś dziewczyna uważa inaczej - niech zamówi swojemu facetowi dziewczynę z agencji towarzyskiej do domu. Niech go sprawdzi." taki sprawdzian oblałby chyba tylko ostatni frajer :D przeciez od razu widać o co chodzi w takiej akcji :D

Waszym zdaniem, jesli ktos latami planowal z przyjaciolmi podroz zycia, musi z niej od razu zrezygnowac, jesli nie stac go by zasponsorowac ja rowniez dziewczynie, ktora poznal znacznie pozniej niz umowil sie z przyjaciolmi? Ja na miejscu tego faceta z pewnoscia bym pojechala. A na miejscu jego kobiety nie mialabym najmniejszego zalu

nie przesadzajcie, to tylko 2 tygodnie, jesli on o tym marzyl, planowal to od 10 razy dluzszego czasu w porownaniu do trwania waszej znajomosci, to wielkim egoizmem byloby powiedziec mu "nie jedz".

i że skoro nie może mnie zabrać to nie powinien jechać " po pierwsze to masz fajnie podpowiadające kolezaneczki :) a po drugie to jakim prawem zabraniasz mu wyjazdu ?