Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana przyszła mama

Concord Fusion - warto?

Polecane posty

Witam, w zimie przyjdzie na świat nasz dzidziuś i już teraz rozglądamy się za wózkiem. Chcemy kupić wielofunkcyjny i po obejrzeniu dziesiątek modeli różnych firm, wydaje mi się, że najbliższy naszym oczekiwaniom jest właśnie Concord Fusion. Pytanie, czy któraś z Was ma taki wózek i jak się on sprawdza (Zwłaszcza w nierównym terenie i po śniegu), czy gondola jest wystarczająca dla opatulonego malucha (pojawi się na początku stycznia). Spacerówka urzekła mnie swoją wielkością więc uznaliśmy z mężem, że posłuży dziecku długo (nie jest kubełkowa, a to wg mnie duży plus), ale będę wdzięczna za Wasze opinie i podpowiedzi o jakim jeszcze wózku warto pomyśleć. Z góry dziękuję za pomoc bo naprawdę jesteśmy zdezorientowani, a to nasze pierwsze dziecko i nie chcielibyśmy na nim "eksperymentować" :D

proszę pomóżcie! PS. Za concordem przemawia też fakt, że można przypiąć gondolę do pasów i przewozić w samochodzie, a w moje rodzinne strony mamy ponad 300 km (z jednej strony wiem, że to nie do końca bezpieczne, ale w fotelikach maluchy ponoć mogą siedzieć tylko 2 godz więc naprawdę mam ból do głowy!)

Gość ładny wózeczek ale
jak dla mnie ponad 3 tys za wózek to pomyłka. no ale jak cie stac to ok. napisze tylko ze ptrzypinanie gondolki pasami to jest nieporozumienie. popros w sklepie zeby ci pokazano jak to wyglada to sama sie przekonasz. Te gondolki sa niebezpieczne. duzo lepiej wozic w foteliku.

no własnie, jak dla mnie ta cena też jest pomyłką, ale gdyby dziecko miało mieć w nim wygodnie na każdym etapie "wózkowania" to jesteśmy w stanie się poświęcić. Jeśli możesz to poleć jakiś inny wózek, jestem otwarta na propozycje :)

Gość ładny wózeczek ale
wiem, ze pewnie nie posluchasz mojej rady ale moim skromnym zdaniem to wózki wielofunkcyjne niekoniecznie się sprawdzają. Ja bym zrobiła na twoim miejscu tak: na zime kupilabym taka gondolkę: http://www.allegro.pl/item695166873_ballerina_nowa_2009_wakacyjne_gratisy.html jest śliczna- duzy wybór wzorów i kolorów, wygodna dla dziecka, ma duze koła, buja sie poprostu super. na wiosne już ci dziecko zacznie siadać to sprzedasz ten wózek za jakies 400-500 zł (bedzie jeszcze na gwarancji) i kupisz taka spaceróweczke jaka coi bedzie odpowiadała. zgrabniutką malutką itd. mnie sie te inglesiny podobają http://www.allegro.pl/item701524633_wyprzedaz_wozek_spacerowy_inglesina_espresso.html ale pewnie za ten czas wejda jeszcze jakies duzo fajniejsze i ciekawsze. i tym sposobem cały wózek bedziesz miala za niecałe 1000 zł.

Dzięki za podpowiedzi :) właśnie o takie porady mi chodziło, kogoś kto już ma wózkowe doświadczenia za sobą i wie co jest najlepsze i się sprawdza :)

Hej, Zdezorientowana mamo! Czy już po rozwiązaniu? I jaki wózek wygrał ranking? Ja mam termin na lipiec i temat wózka też już mnie drąży... Pozdrowionka!

Hej, Zdezorientowana mamo! Czy już po rozwiązaniu? I jaki wózek wygrał ranking? Ja mam termin na lipiec i temat wózka też już mnie drąży... Pozdrowionka!