Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliowa kokardka

cena welonu mnie zabiła

Polecane posty

Gość liliowa kokardka

699zł tylko dlatego że jest wykończony koronką i jest do kompletu z suknią :S i co ja teraz biedna zrobię :( chyba szkoda mi takiej kasy..

Gość Caresiatko
zrób zdjecie idz do dobrej krawcowej zamówicie razem materiał i uszyje Ci taki sam pewnie za niecałe 200:)

Gość panna młoda z czerwca
Ja za swój haftowany na brzegach, włoski zapłaciłam 1490 zł. Był tak boski, że ani chwli nie żałowałam. Sukienkę miałam za 4 700 zł. Jeszcze ludzka cena wiec na welon nie żałowałam.

Gość liliowa kokardka
tylko że moja suknia jest cała z koronki i ciężko będzie dobrać taki sam wzór koronki do welonu

Gość ludzka cena
czy was powalilo? ludzka cena???

Gość liliowa kokardka
chyba przeboleję te 699zł

Gość Caresiatko
a masz gdzies jego photo?? A 5 koła to nie jest ludzka cena za kiece...

Gość jeśli 4700
to dla was ludzka cena za kieckę na jeden dzień - chcocby i najbardziej wyjątkowy i niepowtarzalny to ja przestaję rozumiec na jakim świecie żyję , no chyba że zarabiasz 10 000 na miesu\iąc to ok

Gość to pewnie jenifer napisała
o tej ludzkiej cenie :P

Gość welonowa_krawcowa
wiesz co ci powiem, za polowe tej kasy sama wydziergam ci przesliczny nowiutki :D a to co pisze ze 1500 za welon to ludzka cena niech sie mocno w glowe puknie ... za kawalek firanki tyle kasy .... zenada

o kurde to ja za kiecke place 1050 za wypozyczenie chociaz nawet jakbym kupowala (1450) to tez bym taniej zaplacila za suknie niz ty za welon :P

Gość joozefina
Jak to dla niej ludzka cena, to przecież wolno jej tak uwazać. Ona jest gotowa dac za sukienkę 5 tysiecy, wy powiedzmy 2 tysiace, a ja bym za kieckę, którą załozę z okazji ślubu, wydala max 3 stówy. Niech każdy robi jak uważa

Gość sdf
poszukaj na targach,moze ktos chce sprzedac?? allegro? a musi byc koronka? moja suknia tez byla cala w koronce-pronovias,ale na glowe jeszcze nie upadlam zeby kupowac welon za cene ktora przekracza 100zl! mialam mgielke i tez bylo ok!!! czasem za duzo koronki to niezdrowo-.bedziesz wygaldac jak Matka Boska.. poszukaj,poszperaj,ale 700zl to za duzo.. ja mialam z allegro krotki,i byl super!!!

Ja w czerwcu wwychodzilam za mąż i mialam rowniez koronkowa suknie i stwierdzilam,ze welon z koronka to juz za duzo i wybralam gladki welon zeupelnie bez niczego ...no i kosztowal mnie 90 zl:)Ale akurat nie cena byla decydujacym argumentem.

Gość kapryśna kryśka
Daj spokój. Będziesz wyglądać jak w firankach. Jak masz koronkową suknie, to sobie kup welon mgiełkę i na pewno świetnie będą się uzupełniać. A propos cen - moja znajoma miała suknię za 4 tyś i już na weselu trzeba było ja szyć, bo się zaczęła targać, pruć i co tam jeszcze.